maandag 16 januari 2012

poe

Het is best wel lang zo een hele dag zonder kleine zoon. Iedere morgen vroeg opstaan en meteen in de nette (nouja school) kleren, schooltasje inpakken, want continue-rooster, alle schoentjes aan jasjes,dasjes om en mutsjes op, en dan kom /weje buiten en kun je niet meer eindeloos de natuur bewonderen.Wat we zo graag doen, zeker nu er vanmorgen zo prachtig bevroren blaadjes en bomen en grasjes te zien waren. Neen we moeten ons spoeden, reppen naar school, die 30 meter van ons huis is ( hartverscheurend als hij in de pauze huilt/brult hoor ik hem...breekt je moederhart zo in duizend stukken, niet dat ik hem de kleine zoon al gehoord heb, maar den oudste 2 zaten er ook op , ooit in een ver, ver , ver, verleden, en die hoor ik nog huilen ;-) ) Wel wennen ook, kleinste kwebbeldochter mist hem ook wel....en steeds zet ze dingetjes klaar, om samen te gaan doen.
Nouja en om het af te maken kreeg ik vanmorgen meteen een nieuwsbrief ( en een boekje ik ga naar de basisschool en een info-boekje met onmisbare informatie....) mee EN moest ik de jas van mini-zoon in een rare luizenzak stoppen. (ze maken je helemaal gek ;-) )
ps. kleine zoon vind het wel leuk, gek genoeg ;-)

9 opmerkingen:

 1. aa wat sneu voor je dochtertje dat die alles klaar zet voor 2 en natuurlijk ook sneu voor jou , maar fijn dat hij het zoo leuk vind op school.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Even wennen dus... Gelukkig heb je dochter nog? Quality time! En mooi dat hij het leuk vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wennen dus... ben benieuwd als zoonlief hier naar school gaat. Hier hebben ze ook van die zakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. a gossie die kleine frummeltjes die groot worden...... Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is nog heerlijk wanneer je twee van die pukken thuis hebt. Wanneer het gedoe met school begint, geeft dat onmiddelijk een gestresst gevoel. Elke dag weer stapel met blaadjes om door te lezen. Dan nog de tekeningen en de overwegingen van: Wat bewaar ik wel en wat niet?
  Ik ben nu wel blij dat die lagere school tijd er voor ons opzit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is inderdaad even wennen ook voor de kleine meiske. Fijn dat hij het zo naar zijn zin heeft. En ja die luizenzak... grrr... die dingen liggen altijd op de grond te zwerven, zijn allemaal hetzelfde. Dus ik heb die van mijn kleine dame helemaal versierd met zeemeerminnen en bloemen, want nu hoeven we geen 10 luizenzakken te bekijken eer we de goede hebben! Alleen vind ze hem langzamerhand te kinderachtig.... aiaiai, dus ik denk dat ik binnenkort de versierselen er maar af haal en er een gekke sleutelhanger aanhang, dan herkent ze hem ook, en is 'ie niet zo opvallen, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Minimannetjes worden ook groot. En het gaat echt wel weer wennen om nog maar één mini thuis te hebben. Gelukkig is het morgen woensdag dan is hij lekker de middag thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. agos, wat aandoenlijk die 2 stoeltjes.....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ach goss..... tsja het went natuurlijk wel een keertje maar ja dat is wat anders dan je gevoel helaas als mama.....
  Enne die luizenzak, bezoek even de diverse sites en je zal lezen/zien dat die geen snars helpen! De kans dat er onder t spelen wat overspringt is groter en juf ontsmet dan toch ook niet de gehele bouw en poppenhoek in de klas???? Welke ouder vraagt er nu na? Mijn zusje deed t wel op mijn aanraden waarom wel een luizenzak en thuis onsmetten maar de betreffende klas niet? Ahem ja...... die zak is daar dus nimmer aangeschaft en hier ook niet!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...