maandag 23 januari 2012

man onverbeterlijk op t dievenpad

Mijn manlief steelt elke nacht het dekbed....het liefst ligt hij helemaal erin gewikkeld als een soort van menselijke wrap in het dekbed opgerold.
En ik moet dus mijn puntje van t dekbed stevig vasthouden, ook als ik slaap, maar zodra hij de kans krijgt, grijpt hij zijn kans en begint meteen te wokkelen en dan houd hij stevig vast hoor, k moet m echt wakker maken, want anders kan ik mooi in de kou liggen. En word ik s morgens helemaal blauw wakker.

staat me goed he?? :-)
 (Maar 2 aparte dekbedden hebben we op vakantie wel eens, dat vind ik ook niks, niet gezellig en je mist toch ook de warmte.enzo)

12 opmerkingen:

 1. Hahaha, blauw vind ik op zich een mooi kleurtje, maar blauw van de kou toch een beetje twijfelachtig.

  Ik vind 2 aparte dekbedden ook niets, het tocht zo op de grens van het ene dekbed naar het andere dekbed. Wij hebben wel een extra bed dekbed, maar ja.... als je man eenmaal aan het wokkelen is is 'ie misschien niet te stoppen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wokkelen...haha, wat een leuk woord. Nog niet eerder gehoord. Die houden we erin. Hm, ik heb gelukkig geen 'last' van zo'n wokkelende man:-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, wij hebben twee aparte dekbedden en we doen in het begin heus lepeltje lepeltje, niks koud hoor. En als we dat niet meer willen kruipen we ieder naar ons eigen plekje. Zalig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry, been tips! Ik geloof dat ik hier de dief ben! Wij blijven ook lekker onder 1 dekbed en op 1 matras slapen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een fleecedekentje erbij en die pik ik dan vervolgens in, lekker warm hoor. Dus hier ben ik de wokkel...Het blauw staat je beeldig, maar ik krijg het er spontaan koud van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier twee dekbedden, anders overleeft onze relatie ( any relatie, ligt nit aan man) het niet. Eogenlijk drie, want ik heb nog een hulpdekbedje voor als die ene te koud is (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, ik moest hardop lachen om het wokkelen. Maar irritant lijkt me dat. En voor mij dus reden om het (als ik ooit toe ben aan een 2-persoonsbed) bij twee dekbedden te houden. Tuurlijk is het knus enzo, maar ik ben zelf ook groot fan van oprollen in mijn dekbed, omdat het steun geeft aan mijn lijf. En wat Mrs. T. zegt... Ook met 2 dekbedden kan het prima knus en warm zijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Misschien 2 dekbed aan elkaar naaien, dan is ie extra breed(haha)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jaja ik zie toch wel enige gelijkenis hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Al jaaaaaaaaaaren twee matrassen en twee dekbedden. We willen echt niet meer anders. En voor het knusse? Dan logeren we even bij elkaar. Is ook gezellig.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vanuit de psychiatrie zijn nog wel spanlakens te huur. Laten absoluut van geen kant los!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...