zaterdag 28 januari 2012

en dan

Heb ik dus eens lekker en nogal rigoreus opgeruimd.O.a. die opladerla eens goed uitgedund en weggesmeten, wat ik al in geen jaren gebruikt heb enzo...en dan wil ik een fotootje maken(met mn nieuwe fototoestelletje), lage batterij/accu , ach dan laad ik hem gewoon even op.
SCHRIK>>>>>>
Terwijl ik het nog dacht sloeg meteen de schrik mij om het hart...ik heb het vast weggegooid ( en de grijze bakken zijn deze week al opgahaald door vuilophaaldienst) en ik denk dan ook meteen, zie je wel...das nou de reden dat ik beter stop met dat opruim gedoe.
Een klein rondje rondzoeken verder heb ik hem gewoon gevonden in zn originele doosje zat hij gewoon nog...pffffff

5 opmerkingen:

 1. Ik kan me voorstellen dat je je een slag in de rondte schrok. Maar gelukkig heb je hem gevonden... hoef je ook niet te stoppen met opruimen, want het wordt steeds makkelijker om alles te vinden... heb ik inmiddels wel ondervonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja je kan ook teveel weggooien, ik gooide eens een dop van het grote luchtbed weg, had het niet als zodanig herkend. Slik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o heel herkenbaar, ik had ook eens iets weggegooid en toen kwam ik er achter toe ik het nodig had. Ik krijg het er nog warm van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prima toch lekker even rommel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi, gelukkig toch gevonden, succes met op ruimen

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...