zaterdag 7 januari 2012

deze week zag ik .....


Ik nam vorig jaar weer eens de griepprik.
Hoest, hoest hoest....
Omdat die bij mij op de zaak van harte aanbevolen word.
snuit, snotter, snuif...
Ik kan u nu uit eigen ervaring meedelen, hij is nutteloos!
Ik heb me in geen jaren zo rot gevoeld.

11 opmerkingen:

 1. Erg herkenbaar. Jongste werd jaren geleden zo ziek na de prik dat we ´m nooit meer gehaald hebben. Hij heeft astma en vandaar dat ie ´m nodig zou hebben. Waarschijnlijk had hij met het halen van de prik al een griepje onder de leden. Het kind droogde bijna uit,zo spugde ie en was hij aan de diaree.... De arts is 2 keer thuis komen kijken of alles wel goed ging. Dus neee, bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik haal 'm sinds vorig jaar ook niet meer. Ben nu wel moe, maar dat ben ik elke herfst/winter, zal dus wel met iets anders te maken hebben. Zeker niet minder energie. Van mij hoeft het niet meer en ik las ook pas dat er nooit onafhankelijk onderzoek naar gedaan is, naar de effectiviteit van die prikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hè, jakkes vervelend zeg. Vooral omdat je denkt dat het juist veel scheelt.

  Bij mij gelukkig wel, hoewel het bij mij af en toe de dag van inenting wel eens verkeerd uitpakt en ik binnen een uur héle hoge koorts heb. Maar ik heb véél minder ontstekingen en de griep (als ik die krijg) is met één dag weg. Dus ik neem hem wel...

  Héél veel beterschap, ik hoop dat je snel weer kiplekker ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is ook geen wondermiddel zoals beweerd wordt... Ik vaccineer elk jaar weer ongeveer 400 mensen en hun ervaringen zijn heel wisselend. De ene zweert erbij, de ander verafschuwt'em.

  Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het in het verleden ook wel is een griepprik gekregen (omdat ik in risico groep zit) Nou ik heb het geweten drie dagen daarna lag ik in het ziekenhuis met een hevige astma aanval. Vanaf die tijd mag ik geeneens meer een griepprik, is totaal niet goed voor mij.
  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je nu je weer beter voelt.Vaccinatie is een gevaarlijk iets. Als je je inleest in de draagstoffen die gebruikt worden dan wordt er nooit meer geprikt. En zelfs de artsen weten dat de griepprik niet werkt maar het verdiend zo lekker.
  Ach ja, als we maar ziek blijven......
  want zelfs onze gezondheid is een economisch iets en nietsontziend.
  Heb het goed.
  hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat je je nu al weer wat beter voelt.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...