Een fris begin
Beetje vreemd weer, zo na een lange tijd toch weer eens wat te doen met mn blog. Natuurlijk ben ik het bloggen nooit vergeten, noch mijn blogmaatjes. Bij voorkeur deed ik regelmatig nog even een rondje bij mijn meest favo-bloggers. Maar waarom dan zo lang niks geplaatst? Beetje een combi aan factoren, wat in het kort hierop neerkwam, ik was echt te druk, en gunde me er geen tijd meer voor. Maar ik miste het wel, bijna daaglijks iets te schrijven, maar als ik iets doe, dan wil ik het ook echt doen, en niet wat halfslachtig. Daar had ik geen zin in, en iedere blogger weet, het kost wat tijd en inzet om je blog echt leuk bij te houden. En als je het dan een tijdje niet gedaan hebt, dan ebt de zin weg, dan komt er een soort van gekke zelfverzonnen drempel bij om weer te beginnen. Vervolgens ga ik weer aan van alles twijfelen, moet ik onder een nieuwe naam een echt fris en nieuw blog beginnen net zoals sommige van ons regelmatig doen? Maar ergens hou ik ook wel weer erg van min oude naam,
Nou zeg dat, ik waaide net bijna uit mijn onderbroek ;-)
BeantwoordenVerwijderenAnijsmelk door de brinta?
BeantwoordenVerwijderenOh, ik moet nu anijsblokjes halen. Mmmm.
BeantwoordenVerwijderenWat toevallig: ik gisteren nog anijsmelk gedronken, zo lekker winters.
BeantwoordenVerwijderenAnnijsmelk daar lust iemand hier in huis wel koek van!
BeantwoordenVerwijderenZo lekker vind ze het!
Juk, geen van mijn favorieten :)
BeantwoordenVerwijderenJa boeken van Scarry zijn leuk he?! Ik heb d'r een zwak voor doordat ik vroeger zo'n megadik boek van hem had. Er is altijd zoveel te zien op de tekeningen :)
bah anijsmelk,brinta is wel lekker
BeantwoordenVerwijderenOh heerlijk, zo halen in de super voor vanavond. Kan niet wachten!
BeantwoordenVerwijderenJa hoor! Hier ook allemaal van de partij ;o) Mjammie!!
BeantwoordenVerwijderenOh enne.. sorry!! Helemaal vergeten het nummer aan manlief door te geven. Wordt aan gewerkt!!
ik vind het ook een bijzondere combi, maar ach waarom ook niet.....
BeantwoordenVerwijderen:) Ik heb toevallig ook net weer een voorraad anijsblokjes aangelegd, en mijn dochter vraagt weer om brinta bij 't ontbijt...de tijd van 't jaar he :)
BeantwoordenVerwijderenAllebei heerlijk, het ene voor ontbijt.
BeantwoordenVerwijderenHet andere voor s'avonds op de bank.
Groeten Herma
Ik voel mij licht onpasselijk worden, en dan nog alleen bij de aanblik van brinta en anijsblokjes.. Ik prefereer een warme chocolademelk (met slagroom) of beter nog: Lekkere koffie met een scheutje Baileys (met slagroom)
BeantwoordenVerwijderenMaar ik denk dat jouw verwarming calorie-technisch beter is..
Heerlijk anijsmelk! 100 jaar geleden voor het laatst gedronken.....
BeantwoordenVerwijderenOh ja, heerlijk. Warme anijsmelk.
BeantwoordenVerwijderennou de anijsmelk en brinta worden apart gegeten en gedronken :-) alhoewel ze nu wel goeie ideeen kregen ;-)
BeantwoordenVerwijderenO, ja... de warme chocolademelk en anijsmelk is niet aan te slepen hier...
BeantwoordenVerwijderenZelfs tijdens het voorlezen (door mij) van een geschiedenisboek voor mijn 13-jarige dyslexie-meiske die een dikke repetitie heeft wordt er chocolademelk gedronken... Wordt het leren gelijk een stukje gezelliger.
Pas op voor de nep-brinta van de Lidl. Smaken verschillen, mijn dochter eet het uit beleefdheid wel op, maar ik vind het toch het meest naar pannenkoekenmeel smaken:-( Afgelopen week was de Brinta op en tussen de deadlines door was alleen de Lidl op onze weg, dus daar nep-Brinta gekocht. Leek er echt op hoor, pak bijna hetzelfde. Brrr.. Groet, Hsm.
BeantwoordenVerwijderen