donderdag 22 december 2011

genietmomentje

Opgeklopte melk is hier in huis zeer populair bij de kinderen, zowel de groters als de mini's vinden het verrukkelijk.Groters natuurlijk t liefst op de koffie, maar ook op chocolademelk, zoals op de foto hierboven. En nu had ik een electrisch kloppertje waar om de haverklap nieuwe batterijtjes in moesten.
Dus je voelt m al.... tijdens mijn bezoek aan de super om wat vergeten boodschappen te halen, hondevoer, liep ik langs het schap waar 2 flesjes friesche vlag mij riepen; koop mij(2x) en je krijgt er een heerlijk melkschuimertje gratis bij. Nouja liep langs... ik stopte natuurlijk, dat is wel zo beleefd als iemand tegen je roept/praat nietwaar?
En ik(slappeling ik, meestal laat ik me echt niet snel tot impulsaankoopjes verleiden) nam dus 2 van die flessen speciale opklopmelk van friesche vlag mee (en dacht ut moet ook niet gekker worden, wat valt er nog meer uit te vinden en ehm promoten???) en zo'n heerlijk nieuw glazen melkopschuimertje, waar ik dus eigenlijk een beetje op belust werd, zo tijdens het gesprek met de roepende friesche vlag opschuimmelkflesjes....
schade: 1,98
Nou moet ik zeggen die speciale melk zal ik echt niet weer kopen hoor, maar t geeft wel de allermooiste dikkige schuimlaag melk die ik ooit gezien heb, en volgens de bakvis is het ook lekker want een pietseltje gezoet, dus eigenlijk net slagroom op je chocomelk, en je (oude) kruidnootjes blijven er zo mooi op ligen ...het is net een plaatje uit een kookboekje. En t is wel genieten hoor :-)

13 opmerkingen:

 1. Klinkt lekker en gezonder dan èchte slagroom... misschien toch eens kijken voor zo'n melkschuimding...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er lekker uit :-) Helaas heb ik al de boodschappen al binnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Krijg zo'n zin in koffie met opgeklopte melk als ik dit lees, ben weg, doei!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. via Trudy's blog zag ik dit heerlijke kopje staan dus ...eens lang gepiept :) fijne dag groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, een kruidnootje als versiering!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me lekker. Hoe romiger hoe beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb me laatst ook laten verleiden.
  Vond de schuim wel lekker, maar ook duur. Het opschuimertje werkt prima, ook met gewone melk of evt. half melk/half koffiemelk. even in de magnetron en klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooie meid wordt het

  Juul

  BeantwoordenVerwijderen
 9. *zet lege beker voor je neer* Dat ziet er heerlijk uit, doe mij ook maar zo één!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige meid heb je, zeg!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...