dinsdag 20 december 2011

bakvisje de betere ik

Het bakvisje deed vandaag al de boodschappen voor het kerstontbijt op school aanstaande vrijdag. Zij maakt bowl, lekker veel vers fruit en een blik vruchtjes , want t moet wel voor 21 pers? Zij ging vandaag al. Want zo bedacht ze, aan het eind van de week is het vast ontzettend druk.
En prijsbewust koos ze voor de li.dl, en nam mee wat op haar thuis opgestelde lijstje (wat goed lijstje maken... dat wil ik ook steeds gaan doen.... volgend jaar! ga ik het zeker doen)  stond, maar.... alwaar de druiven voor 4,99 euro? lagen en gelukkig (voor mij) ze die dus mooi liet liggen en de volgende super in onze buurt opzocht.
Wat ik dus wel harstikke goed van haar vind, want ik moet helaas bekennen dat ik zelf wel eens geen zin heb in een ander winkel opzoeken (met de hele kudde mini's aan mijn broekspijpen hangend en door de winkel apenk(l)ooiend, onderwijl diverse bekenden en exzorgontvangers groetend, die me aan te praat proberen te houden) en dan dus maar het gewenste produkt niet koop of te duur.

9 opmerkingen:

 1. Lang leve bakvis.

  Enne... boodschappen doen, dat doe ik als het even kan zónder kinderschaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed van haar hoor!!
  Jammer dat de onderbouw nog geen wijn mag, maakt de bowl net ff lekkerder ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed, zo leren ze op de prijzen te letten en de versheid enz... leuk, zo'n kerstontbijt. Bij onze oudste gaan ze een diner zelf klaarmaken... ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bowl. Lekker. A long, long time ago ook.

  Ga ik ook weer eens maken.

  Met drank dan hè? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed hoor, zo jong op de prijzen letten. Jong geleerd is oud gedaan. Ben zelf wel eens gemakzuchtig daar in, moe of inderdaad kids mee... zucht, steun, steun...

  Ook slim dat ze nu al is geweest, want het is altijd ontzettend druk zo vlak ervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zal jongste eens attenderen op de zelfredzaamheid van jouw bakvis. Kan 'ie nog wat van leren. Hij heeft donderdagavond kerstmarkt en gaat voor het goede doel warme chocolademelk verkopen. Nog geen chocolademelk te bekennen, in geen velden of wegen ;-). Petje af voor je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een harde wereld daar in de supermarkt. Wat zeg ik, een veldslag.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...