als je wel

van opgeruimd , maar niet van opruimen houd....
Zoals ik dus.... alhoewel soms kan ik heel goed opruimen, ordenen en wegwerken. Maar net zo vaak lijkt het wel, dat wat ik links opruim en wegwerk, op een andere plek weer terugkomt. En ik het gevoel heb, dat ik dus netto vrij weinig opgeschoten ben, ken je dat? Vooral daarom is het dat ik er niet van hou, het lijkt soms zo zinloos.
Of dat er van dat zwerfspeelgoed (=van die onbestemde dingesjes waarvan je niet weet hoe je/ze eraan komen en die niet echt leuk zijn) door mijn hele huis kruipt, het lijkt wel overal te liggen en niemand speelt ermee, tenzij ik het weggooi en ze het zien, dan krijsen ze dat het een onmisbaar leuk dingesje is...en pakken het snel terug uit den prullenbak (werkelijk waar!) .
Maar, nu was ik gisteravond samen met mini-dochter zomaar vroeg in de avond in slaap gevallen, k zou alleen even met dr snoezelen, in ons bed, wat ze zo graag doet, en werd ik 23 uur helemaal klaarwakker. En sprak ik de manlief nog even en vervolgens ben ik, toen iedereen dus in zn bed lag even heerlijk helemaal los gegaan, en mijn slag geslagen.
En een heleboel zwerfspeelgoedjes zijn afgevoerd en vanmorgen vroeg al kwam de vuilnisman :-) !

Reacties

  1. Ha, Gemene moeder! ;-)
    Het is soms de enige manier om van iets af te komen. Hetzelfde doe ik met kleding.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, ik doe dat ook! Van die prutsels uit verrassingseieren etc. Niemand die ze mist, maar o wee als ze zien dat je het weggooit.
    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik beken ... ik doe dat ook hoor, opruimen is net zoals de was wegwerken; heb je al je draaien gedaan en je strijk weg en draai je je om ... zit die mand weer vol. Kan er nog steeds geen hobby van maken! Groetjes, Colin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jaaaaaa wat slecht van je :) !!! Maar ook erg goed hoor! Hier inderdaad zelfde probleem.....
    En wat fijn dat gesnoezel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Há, dat doe ik ook! Kwam laatst met 6 (!) vuilniszakken van de kamer van dochterlief vandaan. Ze heeft tot op heden nog niks gemist, kun je nagaan! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oja, hier ook! Ik verstop het dan ook altijd heel goed, in de vuilnisbak onderin met een vies pak melk erop of gewoon in grote vuilniszak in de auto en dan weggooien tijdens schooltijden...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja, ik ook., Ik beken schuld(maar o wat heerlijk als je dan door je huis loopt!)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt de kans waargenomen!
    Ik ruim ook het liefst op als ze niet in de buurt zijn, eigenlijk begin ik er niet eens aan als ze rondlopen. Alleen laat ik ze zelf ook voorafgaand aan mijn opruimwoede zelf een aantal zaken opruimen - tenminste dat is 't streven...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk