dinsdag 13 september 2011

losse draadjes in het huishouden

Vorige week kreeg ik een stoomreiniger te leen om eens te kijken of het wat is. Oh menschen ! het is geweldig!! Werkelijk, vuil komt zeer gemakkelijk los zonder schrobben en boenen en zonder !!! reinigingsmiddelen, slechts stoom. Mijn leven werd meteen 100% gemakkelijker. En ik was zo gelukkig als een koe in de wei, in de lente en sprong wild mijn huis door op zoek naar nog meer vieze en smerige stoombare dingetjes.
Helaas kon ik mijn smerige man en ranzige kinderschaar er niet mee schoon stomen want ehm dat mag niet... jammer hoor..... nadeeltje nr 1 ;-)
Het werd zoals iemand in de reacties al opmerkte wel een wat nattige vloer maar even een regulier dweiltje erover die tevens alle losgestoomde vuiltjes meeneemt is voldoende om t gewoon dweildroog op te leveren ( t werd ook weer geen zwembad ofzo hoor) En het werd gewoon prachtig Schoon, met een hoofdletter. Ik wou en de grond en het apparaat kussen, wat dus makkelijk kon want hygienisch en heet zijn alle bakterien en andere beesten doodgestoomd.(maar ik deed t niet natuurlijk, zonde van den schone vloer)
Daarbij, let goed op, dat gebeurt me met echte huishoudelijke klussen niet ehm echt vaak(zeg maar nooit) vond ik het ook gewoon leuk om te doen, sterker nog ik kon bijna niet stoppen....
Ik ben er wel warm van geworden, zelfs wel een zeer hete vrouw, want t is wel een wat warm klusje ( of kwam het van den opwinding?), maar mijn manlief heeft dat graag, hete vrouw(en) ( tel uw zegeningen liefje ;-) )

11 opmerkingen:

 1. haha leuk geschreven,
  en nu ook zo,n ding kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig dat je hem kon lenen.
  Koop je er zelf ook een, of leen je hem af en toe?

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kom je hier in huis een keer een flinke demo geven? (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. JEEMIG!!!! je bent wel heel erg enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik geloof niet dat er ook maar één huishoudelijk klusje is waar ik heet van word. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ik ken dat! Dat enthousiasme verdwijnt overigens vanzelf hoor! Als kind moest ik regelmatig het gras maaien met een handmaaimachine. Daarna moest alles aangeharkt en opgeruimd worden, een verschrikkelijke klus.Ik vond het maaien met een electrische machine echt geweldig eerst. Ik deed dat echt voor mijn plezier. Ik moet zeggen: ik heb er nog geen hekel aan, maar ik sta niet te springen bij het idee dat ik het gras mag maaien.......

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ha ha maar nu weet ik nog niet of 't ook op vloerbedekking kan ... stomen met die stoomreiniger bedoel ik .....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb je aandelen in het bedrijf of zo? :-) Maar: ook ik ben een Verschrikkelijke Huisvrouw, en zal je tip in mijn achterhoofd houden. En als je bij Mamalien klaar bent, nodig ik je hier ook van hárte uit..!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mmm ... ik krijg helemaal zin in dat ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil ook heet worden! Uh, ik bedoel, geef mij ook zo'n ding.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...