zondag 24 juli 2011

kijk eens aan

Soms ga je naar de kapper om den wilde woeste bossen vakantie haar wat in te perken. En knipperde knip, het regent, waait en is herfst-storm-achtig koud buiten, ze babbelt en ik krijg nog eens een kopje kruiden thee in zo'n mooi dubbelwandig glazen kopje. Zal ze meteen mijn wenkbrauwen eens bijwerken? Het is nu toch rustig. En ik denk AAAAAARGH nog nooit heeft ook maar een kapster spontaan dat aan mij gevraagd, dit is vast een teken( je weet wel zo'n teken van dat het ECHT noodzakelijk is blijkbaar aaaaarghh)....ik zal het dan meteen maar laten doen ja...tuurlijk. Auwww hoe pijnlijk, verven ook zeker toch? Ja natuurlijk, absoluut! ( oei dacht ik, t winterse licht doet mijn jeugdigheid snel te niet, poe poe) Braaf lag ik met mijn werkbrauwen in de verf, toen ook mijn wimpers eens geinspecteerd werden, ja riep ik zelf al, dat wou ik je natuurlijk nog vragen..... kun je die ook verven?
Toen ik uren later helemaal hip en ehmm kleurig thuis kwam, ik liep niet, ik vloog als het ware, al fladderend met mijn donkere zwoele wimpers, met mijn nieuwe look, piepten de kleintjes, wat kijk je boos mammie, terwijl ze wegkropen bij manlief op schoot en zich verstopten.
En manlief piepte nou is t vannacht net of ik met BERT ( van bert en ernie van sesamstraat) in bed lig, die heeft ook van die ehm zware wenkbrauwen...

11 opmerkingen:

 1. hahahahahahahaha! Die kapster had gewoon niks te doen in de vakantietijd en wilde op een makkelijke manier wat bijverdienen en jij gelooft dan dat er wat met je mis is?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is wel humor! De kleur wordt vanzelf minder-en anders doet hij maar z'n oogjes dicht-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm misschien de verf iets te donker uit gevallen. Tis haarverf, dus het bleekt snel weer op. En ik zou man uit wraak 's avonds/'s nachts aanspreken met Ernie!
  Maar zat je haar wel goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach arme jij.... ik moet er wel erg om lachen om je blogje. Maar je foto ziet er prima uit toch?!

  Ik heb ook eens in de stoel gelegen bij een schoonheidsspecialiste die héél enthousiast vroeg of ze mijn wenkrbauwen mocht epileren. Ze had zelf van die streepjes van potlood op een verder kaal gezicht, dus ik durfde niet meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De wenkbrouwen van Bert, hahahaha. Ach meid, gelukkig wordt het meestal snel weer wat lichter, zo niet: head en shoulders werkt uitstekend.
  Maar om eelijk te zijn zien je wenkbrouwen er zo prima en netjes uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wat heb jij mooie ogen! Mijn wenkbrauwen werden voor het eerst een half jaar geleden geëpileerd. Maar verven, dat is niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha,wat een vergelijking,maar ik vind het echt niet op bert lijken hoor,staat erg leuk, en zo boos kijk je niet,dus niks van aan trekken zou ik zeggen.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha, humor heeft ie wel he, dat ventje van je ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Je hebt mooie ogen zeg! Ik laat mijn wimpers & wenkbrauwen ook altijd verven, kan niet goed tegen make-up en het is de ideale manier om er toch uit te zien alsof je make-up op hebt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahahah wat een grapjas. het staat je toch prima

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...