donderdag 7 juli 2011

ernstig vermoeiend

Van de week moest het er dan maar eens van komen. De mini-man in een groter bed, want hij sliep inderdaad nog steeds in een ledikantje ( waar hij met kromme opgetrokken beentjes nog prima in paste ;-) ) en hij klom er nog niet uit ( wat de kleine mini-heks-zus al wel probeert). Dus eerlijk is eerlijk het was ook wel gemakkelijk beide mini's in ledikantjes en het was ook best gewoon schattig, links een donker hoofdje, rechts het blondje.Slapend op opgetrokken knietjes, kontjes in de lucht... zo lief, ik ga altijd graag even bij ze kijken als ze zo lief  liggen te slapen. En dan voel ik me rijk,  mijn hart barst dan bijna van geluk, natuurlijk zou ik ook nog graag de slapende puber en bakvis aanschouwen, maar ehm die zijn daar niet zo van gecharmeerd.
Dus toog ik met Huizesteentje naar t grote Zweedse warenhuis,(en daar waren we niet zomaar, want oh en ach,provinciaaltjes als we waren was de grote weg naar de grote grote stad ook weer eens afgesloten en moesten we zo'n beetje onder de duinen door rijden)  en kocht er een halfhoogslapertje voor de mini's, in de toekomst kan het mini-meisje dan eronder, op de grond, op een matras slapen. En dan maak ik  voor haar leuke pip-achtige gordijntjes, zodat ze allebei een soort van tent-achtig idee hebben.

Het bed werd redelijk snel door manlief en puberzoon in elkaar gezet,(  wauw) ik weet alleen niet of alles nu wel goed zit, want er is een klein probleempje, peuterzoon vindt het erg vermoeiend, hij wil de hele dag maar slaapjes doen.

13 opmerkingen:

 1. He, die heeft oudste ook, dt bed. Bevalt prima! En soms mag zus inderdaad onder slapen.

  Begrijp ik nou goed dat ze het op een gegeven moment niet leuk meer vinden als je s nachts nog even gaat kijken en een kusje geeft? Tsssss...(-:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, dat ie er steeds in wil,is meestal maar tijdelijk:-) En ja, niks heerlijkers dan je peutertje te zien-liggen slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar als ze slapen zien de puberogen je toch niet?
  Leuk feestje zo hoor - een nieuw bed... hier toveren ze het stapelbed regelmatig om tot piratenschip of glijbaan, aiai.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schattig, die grote kleine man ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat moet zalig zijn zo een groot bed voor een kleine jongen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wel een mooi bed..
  nu lilly nog !!
  juul

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto! Mooi bed en veel succes met de hazeslaapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moet binnenkort ook naar Ikea. Bureautje kopen voor oudste. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schuldig! Ik kijk ook regelmatig nog om een hoekje naar mijn slapende kinderen. Ze zijn dan zo onschuldig. De liefde die je dan voelt... ik snap het helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lief! En dit bed is een superbed!! Wij hebben het een half jaar geleden gekocht voor mijn oudste dochter, en wonder boven wonder slaapt ze sindsdien beter dan ooit...... Alleen die gordijntjes nog ja, dat heb ik aan haar beloofd..... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk hoor een halfhoogslaper. die wil ik ook wel als de kleine man groter is.Nu heeft hij nog een bed van 1,50 m. leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...