vrijdag 8 juli 2011

bijzonder culinair

Zoals velen wel weten, ben ik niet alleen dol op koken, ik ben ook dol op kookboeken en bladen. Mijn moeder heeft datzelfde ook en we delen en lenen graag elkaars nieuwste vondsten. waarbij we beiden ook altijd erg gecharmeerd zijn van mooie stap voor stap foto's van het te maken gerecht en dan het liefst alles op een bladzijde, zodat je tijdens het lezen meteen op de foto kunt kijken( want met vieze kookvingers blader je niet gemakkelijk door een blaadje, want je wil het immers niet vies maken en steeds je handen wassen schiet ook niet erg op, vandaar onze voorkeur)
Het blad JT (de Librije) had ik zelf echter nog nooit gelezen. Het is ook wel echt een wat duurder en veel luxer blad, bijna 10 eurie, maar eerlijk is eerlijk het is werkelijk een prachtige glossy.  
    
Het gaat inhoudelijk in het blad( gelukkig) niet alleen over het prachtige restaurant de Librije in Zwolle, tevens staan er heerlijke exclusieve en culinaire recepten in. Ik moet eerlijk zeggen de gerechten/recepten zijn werkelijk wel van een behoorlijk hoog nivo en bepaald niet echt gemakkelijk om te maken, wel heel uitdagend en inspirerend, je, ik, kan immers altijd klein beginnen :-)

2 opmerkingen:

  1. Thanks voor de tip-ga er naar kijken-een culinaire dag gewenst-xxx-Sil.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig! Bedankt voor de tip (dol op koken en tijdschriften, af en toe een gevaarlijke combinatie)

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...