donderdag 23 juni 2011

de gevallen keuken-prinses

Waar ik hier en hier EN hier  al over mijn nieuwste keuken  en kookmanie blogde, vond ik de nieuwste Delicious weer een heerlijk tijdschrift vol Italiaanse inspiratie en ook wel 10!  bladzijdes vol zelfmaak pasta, zoals de echte Italianen t maken .( HIER kun je zo enorm veel bladen bestellen klikkerdeklik)
Kijk 't ziet er zo mooi een aantrekkelijk uit, zoals het op die bordjes ligt, je zou dr zo een vorkje in willen prikken.
De beschrijving was helder en duidelijk, en eerlijk is eerlijk ik heb heus voor hetere vuren gestaan kwa moeilijkheid.
Dacht ik dus. Want mijn ravioli werd een grote plakkerige klont, de oh zo heerlijk en delicaat gekruide vulling ontsnapte aan de pasta en liep eruit. Bepaald niet een (blogjes)foto waardig ;-)
Gelukkig aten de mini's wel hun buikjes bol en rond , maar eerlijk gezegd, het zag er niet aantrekkelijk uit, die grijzige massieve klont op mijn bordje, maar ik geef  natuurlijk niet zomaar op, ik ben (was) net zo blij met mn pastamachine, en ik word graag uitgedaagd, maar ik moet dus beslist nog veel oefenen om de Delicious kwaliteit ravioli te verkrijgen.

6 opmerkingen:

 1. het valt niet mee om in de huid te kruipen van een Italiaan.
  groetjes sproetje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, ja pasta maken is altijd weer kijken of het gaat lukken. Ik maak zelf regelmatig pasta, maar soms gaat het ook niet goed, terwijl ik denk dat ik hetzelfde heb gedaan als die keer dat het wel goed lukte. Maar op het plaatje ziet het er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, gelukkig hebben de Mini's er wel van gesmuld en was het dus lekker! Dus met de binnenkant zat het goed..als dan de volgende keer de buitenkant er ook aantrekkelijk uitziet heb jij je perfecte ravioli voor elkaar.........succes he?!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...