woensdag 23 februari 2011

even een lekker momentje voor jezelf + give -away

Soms ben ik wel eens druk, werk, kinders.zorgjes, man en huishouden, vechten om aandacht en dan ben ik moe, niet eens zozeer lichamelijk, als wel moe en druk in het hoofd, dan wil ik even rust om even tot mijzelf te komen en dat vind ik de ene keer in een heerlijk strandwandeling, de andere keer in een film kijken, maar als ik eerlijk ben vind ik het ook vaak in lezen, een goed boek bij voorkeur, maar dat is soms lastig, want je wil het ook uit krijgen namelijk, en dan blijft het huishouden wel erg lang liggen... dus ik moet eerlijk zeggen dat ik mijzelf regelmatig trakteer op een blaadje.Nu bijvoorbeeld nu de kleine manw eer thuis is :-)
Ik vind dat eenmalige kopen/lezen van een blaadje, waar ik dus geen lid van, ben wel eens heerlijk. Een soort van, even kijken in de keuken van de buren als het ware.Als ik er meerdere keren echt geinspireerd van raak dat neem ik er soms wel eens een klein abonnementje op, want eerlijk gezegd vervelen abonnementen mij vrij snel en heb ik het idee een beetje veel van hetzelfde achter elkaar te hebben gelezen en dat inspireert mij juist weer helemaal echt niet.

Nu kreeg ik een bladerbon, leuk he?? En alleen het uitzoeken op deze site: http://www.magvilla.nl/ is een waar feest op zich, met  zijn 1500!!!! verschillende bladen heb ik alleen bij het zoeken al zalige voorpret, daarbij word het ook nog eens razendsnel bezorgd, want voor 15uur besteld is de volgende dag al op de deurmat en oh wat kan ik daar soms aan toe zijn!Dan ben ik dus nog hot op dat blaadje en kan mij al helemaal op het momentje voor mezelf verheugen! Heerlijk! Genieten!

Nu geef ik er  ook eentje weg, jahwel een heuse give-away ! Een hartstikke leuke bladerbon twv 10€ !
Er zijn geen regels, doe gewoon lekker mee, volger worden is altijd leuk,maar hoeft niet, doe mee door even een reactie te geven en vrijdag 4 maart trekken we dan de winnaar.

28 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n moment voor je zelf. en wat een leuke giveaway, ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk! Ik lees op dit moment een heel dik boek wat ik maar heel moeilijk weg kan leggen. Maar ja, soms moet ik toch wel even poetsen!

  Ik doe graag mee!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op bladeren ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh....ik doe mee hoor...ik heb nergens een abonnement op gewoon omdat we dat te duur vinden, ik haal nog wel eens wat tijdschriften bij de bieb....heerlijk.....maar zo'n bladerbon cadeau is natuurlijk helemaal leuk.

  Spannend....:-)
  Groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaaaaaaaaah, leuk!!!! Ik ben precies als jij: af en toe een blad is leuk, maar het verveelt me ook snel. En af en toe een give-away winnen is helemaal leuk, en dat verveelt niet. (maar ik win toch nooit wat, snik.)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, op dit moment voel ik me ook zeer overvraagd, dus als jij zegt dat een blaadje (en tijd om hem ook te lezen) helpt, dan houd ik me aanbevolen voor de bon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk he, zo een momentje voor jezelf - geniet er van xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat kleine man weer thuis is.
  En dat klinkt goed even een momentje voor jezelf..
  Hier ligt ook nog een stapel niet-gelezen boeken te wachten maar daar kom ik maar niet aan toe en dus doe ik zoals jij lekker wat blaadjes lezen en af en toe een proefabonnementje..
  Ook ruil ik vaak blaadjes met vriendinnen & m'n moeder!
  Maarre deze give away lijkt me dus wel wat, ik doe mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga niet meedoen want ik lees zo al blaadjes genoeg, maar het is wel herkenbaar zo die momentjes voor jezelf zoeken omdat het soms wel heel erg druk is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk een momentje voor jezelf. tijdschriften lezen is heerlijk. Ik doe graag mee met de give-away. Wat een lange zin trouwens die boven het plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wil ik net enthousiast roepen dat ik meedoe met de giveaway, zie ik een flits van het logje hier onder! Hemel, wat is er gebeurd? Ik ga snel lezen....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik zit momenteel nog in het stadium dat ik alleen maar blaadjes kan lezen, wegens te weinig concentratie voor een boek, dus ik doe graag mee, leuke give-away trouwens...
  en heeeeel gezond, die momentjes voor jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nou ik doe graag mee hoor.
  Altijd leuk een bladenbon.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hey ,das een leuke giva away, ik doe graag mee! en wat leuk dat je daar uit zo veel bladen kan kiezen en niet de standaard libelle/ margriet oid hoeft te nemen. Erg leuk!
  die gaan we onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk die ikke-momentjes en wat een keuze, ik doe wel mee maar dan zouden we van give-away ruilen en da's raar haha ...

  Maar heb een topic gemist dus ben eigenlijk veel meer benieuwd hoe het met de kleine man is. Stootkuurtje prednison erbij gehad of was dat niet nodig?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ja wat leuk zeg die website ik ga zo ook eens kijken! Ja natuurlijk wil ik graag meedoen met de giveaway!leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik leen voor de kleine pauze's tussen huishouden en moederen door ook tijdschriften bij de bieb. Ik vind zo'n abbo ook snel saai worden, alleen de Genoeg heb ik al jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ja, ook ik wil meedoen aan deze giveaway!
  Ik heb vorig jaar je sappan overgenomen en af en toe kijk ik even bij je.

  H.gr.Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ook ik wil graag meedoen aan de give-away, wat een leuk idee zo een bladenbon! Origineel.

  Fijn dat het met de kleine man de goede kant opgaat.

  Wat leuk dat jullie in het museum komen!

  Mariam

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een lief idee van je! Het is ook mijn manier om even lekker tot mezelf te komen, bij voorkeur met een maskertje en een kop koffie. Ik doe graag mee met je give-away!

  Groetjes van Anne-Jo

  p.s. Wat een eer dat je gevraagd bent voor dat museumproject!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. oeh! ik doe graag mee :)
  wat fijn dat het met kleine man weer de goede kant op gaat zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. OEJ...dit is wel een hele leuke give-away.
  Ik doe dus ook graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh wat leuk!

  Ik doe ook graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk, leuk, LEUK!!!

  Duim, duim, DUIM!!!

  -X-

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ikke ikke!!!!!!!!!!
  Groetjes Anne-Mae

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ooh had ik deze toch bijna gemist :-) Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Deze had ik niet gezien! Heerlijk bladeren":)
  Ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...