maandag 22 november 2010

winter-uitjes

Met haar ging ik afgelopen weekend een dagje naar de margriet winterfair, dat doen we zo nu en dan, ondanks we geen ehmm doorsnee margrietvrouwen zijn en zelfs geen trouwe leden.Maar die fair is leuk, inspirerend, kwa leuke crea/winter/kerstspulletjes en mischien wel het allerleukst is dan we lekker eens een dagje helemaal weg zijn, en ons in allerlei dingen verdiepen die ehm wij nog nooit gezien hebben.Ja heus, echt waar!!!
Zo was een ehm verf-achtig iets waarmee iedereen ook zonder talent prachtige schilderijtjes kan maken door middel van een soort overtrek-truuk pffff prachtig hoor!!! Werkelijk , ehm maar wel heul ehm niet creatief en ja daar was dan een starterspakket bij te kopen voor slechts 25 euries, najaa doen we niet natuurlijk :-).
Goed nieuws voor mijzelf,ik hoeft niet meer gefotoshoppet,want ik kocht er een mascara en een wimperverlenger die werkelijk maakt of je meters lange wimpers hebt, waarmee je bijna als ware het vleugels kan vliegen...WAPPER WAPPER WAP ( niet iets voor iedere dag want t kost wel eventjes wat meer tijd en stel je voor dat het hard waait , wat nogal vaak t geval is in onze streek, dan zou ik zomaar weg kunnen wapperen)
Ehm had ik al vermeld dat het bakvisje er ook op de een of andere manier reuze blij mee was... wonderlijk he? ;-)

6 opmerkingen:

 1. Ik ben altijd bang dat het zo ontzettend druk is op zo'n fair. Maar het klinkt gezellig. Ben benieuwd naar je lange wimpers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja die wimpers waren super :-) Ik wapperde zo door huis gisteraav ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je er toevallig voor mij ook eentje mee genomen , ik zou ook wel eens willen wapperen ,neeee.... niet met me handjes he !.
  Lijkt me erg leuk z on dagje ben er nog nooit geweest , volgens mij had je er vorig jaar die wenkbrauw malletjes gekocht , die je te weinig gebruikt......

  gr Paulus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n dagje uit. ik verheug me al op de kerstmarkten hier net over de grens.. la hoorde ik ook dat er bommetjes kunnen zijn maar goed.. we wagen het erop he.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...