vrijdag 1 oktober 2010

vrij(e)dag

Vandaag was ik vrij van de zaak( na een avond keihard ploeteren aldaar) en daar de zon zo heerlijk warm scheen, was het meer een zomerse dan een herfstige dag.De reuzekinderen zaten lekker op school( hoop ik ), en ik had de dag voor mezelf en de minies.Ik greep deze buitenkans graag met beide handen aan natuurlijk.We gingen lekker wandelen en komen ruim 2 uur later met vermoeide beentjes ( want ik liep op mijn nieuwe voor mn verjaardag gekregen MBT-schoenen, hoe heerlijk) en rozige wangetjes van de zon en enorme honger weer thuis.

Ik kan echt zo genieten van dat lekkere vrije gevoel van niks moet en alles kan...  van de kleine dingen, die we onderweg nog tegen komen en die natuurlijk bewonderd en bekeken moeten worden, ( ik negeer de schreeuwerige huishoudelijke klussen en )ik doe vandaag ook eens lekker niks in het huishouden en makkelijk met het eten.Voor de mini's heb ik nog een restje zomerse bietjes over van gisteren en de groters doe ik een enorm plezier met een pot pizza-quick saus, dus ach waarom dan niet? Zelf neem ik liever een lekkere tosti met brie en manlief ham/kaas/pesto.

11 opmerkingen:

 1. 'Niks moet, en alles kan!' Wat een zalig gevoel! Als ik kon borduren, maakte ik er een schilderijtje van.

  Je dag klinkt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou die pot van jou, die ken ik niet, maar lijkt me een toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohw ja dat is zo lekker :-) Waar heb je hem gehaald ik kan hem nergens meer vinden?? En wat een heerlijk weer was het weer vandaag he!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk en een dagje makelijk mag toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die schoenen lijken me reuze spannend maar de rest lekker relaxt.
  prettig weekend.
  groetjes Kronova

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He gatver, die pot saus!! Maar ieder zijn smaak. En heeeerlijk kan het zijn, zo'n "makkelijk" dagje dat je gewoon wat aanrommelt en ieder diet waar hij zin in heeft en eet wat hij lekker vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zo'n dagje niks doen, dan ga je lekker relaxt het weekend in!

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke dag heb je gehad en het weer daar moet je nog van genieten nu het nog zo lekker is, dat werk loopt niet weg. Geweldig maar die pot bluh! Hier nooit potten. Goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk toch, een keer gemakkelijk doen. Lopen die schoenen echt zo fijn? Fijn! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelijk heb je, hoor. Van iedere mooie dag moet je nu gewoon genieten. (het huishouden kan ook als het regent) :)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...