dinsdag 12 oktober 2010

tja als ze het dan eens echt lekker vinden...

Wenste ik dat iedere dag mijn met zorg gekozen en met liefde gekookte eten zo ontvangen en opgegeten werd.Zucht....
Hier bij AH staat het recept , alhoewel ik de wortel geraspt heb omdat dat geakkelijker is dan het in mini blokjes snijden. Er staat bij dat het een kindvriendelijk recept is, nou dat klopt inderdaad, dus dan kun je zelfs ook zeggen dat het bijzonder moedervriendelijk is, want ik vind het namelijk erg fijn als het avondeten met smaak opgegeten word.
Voor mijn vega dochter maakte ik een vegavariant door de vis weg te laten in het mengsel .(voor de herkenbaarheid dat ze niet per ongeluk, stel je voor, oei oei, de verkeerde balletjes naar binnen slikt.

9 opmerkingen:

 1. Dat ziet er lekker uit! En het lijkt ook wel Huize Steen vriendelijk (als in makkelijk en snel ;-)) en daar hou ik van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Recept is van mijn koken-voor-dummie-niveau dus bijna juichstemming, maar ik ken mijn pappenheimers aan tafel, zelfs dit hoef ik niet op tafel te zetten ... sjucht ... bijzonder toch dat de drama-eter bedacht heeft dat hij kok wil worden. Nee, ik lach hem niet uit (in zijn gezicht dan toch) en stimuleer het vooral en wrijf er ondertussen heel lieflijk in dat hij dan onderhand eens moet eten zoals het hoort want op de VVO (Veel Vet & Ongezond) kun je nou eenmaal niet leven ... vind ik dan toch.

  Toch weer verder op zoek naar recepten waarbij de borden leeggegeten worden :-)

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk als je eten gewaardeerd wordt. Daar snak ik ook regelmatig naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig, die bovenste foto!! Wij kunnen er ook van genieten als de Daltons met zoveel smaak eten...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo langzamerhand heb ik me erbij neergelegd dat er altijd wel iemand klaagt over het eten. En de experimenten of heel veel vis eten we gewoon als de kids er een weekendje niet zijn.(de kleinste is nu nog steeds een alles eter)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gewoon eten wat de pot schaft, lekker ouderwets.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooh, wat een leuk bordje op die onderste foto... o het onderwerp ging over iets anders he?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dat ziet er lekker uit..hahaha die foto!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...