maandag 11 oktober 2010

het beest in mij

aaaaaaaGaaap..... oh sorry ,maar nadat ik vorige week uit mn werk bij haar de mini's ophaalden, waar peuterzoon, helemaal ingestort en ziekjes was geworden. Waar hij fris gedouched, schoon en met roze sokjes en een truitje met pofmouwtjes, op een handdoekje op de bank lag, bij haar, met een spuugbakje naast zich.Hij had daar de hele dag al gespuugd ( ook het hele middagdutbedje onder, arme huizesteen, zo vies) en was echt niet lekker, dan besef ik natuurlijk echt wel weer eens hoe goed ik en ook mijn kindjes het getroffen hebben bij haar.( thuis deed hij het nog eens dunnetjes over, en de wasmachine draaide overuren )
Gelukkig kon ik de volgende( werk) dag ruilen met een collegaatje, zodat we toen lekker thuis konden blijven, wat me ook weer deed beseffen hoe fijn ik het daar weer mee heb getroffen.
Afgelopen nacht was t kleine meisje huilerig, wnat snotterig , hoesterig, dus kwam ze bij ons in het grote bed liggen, waar ze wat rustig werd en als redelijk snel lekker in slaap viel.Nou lig ik zelf dan nooit echt lekker,ben aldoor op een bepaalde manier allert.Dus om 2 uur heb ik haar slapend en wel terug in dr eigen ebdje kunnen leggen. En heb tot 6:30 nog kunnen slapen, toen riep peuterzoon, die zomaar sinds een week ook de nachten zindelijk is, met zijn heldere stemmetje PAPAAAAAAAAAAAAAAAA...mummel mummel..ik moet POEPEEEEEEEE
Gaaap, nu las ik ergens.... HIER DUS  we , manlief en ik, we komen gewoon een half jaar slaap tekort poepoepoe ik wist het !!!!
k ga dan nu, gelijk een berin, dus maar in winterslaap en word weer wakker als het lente word.

10 opmerkingen:

 1. Ooh lekker een winterslaap, ik doe mee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoewel geen klein spul meer in huis toch een chronisch slaaptekort dus als je nou een groot berenhol hebt, stap ik er met mijn dekentje bij in en kom ergens in het voorjaar wel weer eens om de hoek kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach het is altijd wel zielig als zo,n kleintje ziek is. Neem maar lekker de tijd voor hem/haar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat zou dat lekker zijn zeg! Hopen dat de kleintjes meeslapen...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat zou ik graag met je meedoen, echt!
  Beterschap met de kleine meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes ... met de winterslaap ;-) gekkie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja inderdaad. Ik kan me nog wel herinneren dat ik zooooooo moe was toen ik kleine kinderen had!
  Bij mijn eerste baby was ik zo moe, dat ik niet wist dat dat KON! Ik wist niet dat je zo moe kon zijn en toch nog doorleven. Het is wel ironisch: nu kan ik slapen wat ik wil, maar nu lukt het vaak niet.... Maar ik heb liever dit moet ik zeggen. Dat krijgen jullie ook, verheug je er maar op, het komt echt, de tijd dat je 24 uur kan slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh die arme kids..hier ook eentje die flikverkouden is...en ik hoop niet dat t gaat dootrzetten.hij is nooit ziek maar laat t nu niet eens wel dorozetten.. donderdag gaat hij uitdelen op school en zaterdag is het zijn verjaardag...dus ik loop met een volle lepel sinaspril rond...
  Ik hoop dat bij jullie t virus ook gauw verdwenen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja, ik lust ook wel een half jaar slaap! zo herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...