maandag 13 september 2010

onzinnige dingen

Het bakvisje hier in huis doet veel mee met tennistournooien (min of meer verplicht, want subsidie-jeugd en ook natuurijk omdat ze het gewoon leuk vind om te doen)
Bij ieder van die jeugdtoernooien krijgt ze vaak een tasje met onzinnigheden ( zie boven, het zakje snoep is natuurlijk al soldaat gemaakt en staat er dus niet meer op).Persoonlijk vond ik die bidon die ze kon laten vullen ( gratis) met een (sport) drankje nog de leukste, die ik dit jaar voorbij zag komen, maar eigenlijk vind ik het onzindingen die het inschrijfgeld waarschijnlijk onnodig duurder maken.( de t-shirtjes worden door haar extra groot meegenomen en door puberzoon tijdens zn werk bij de boer gedragen)

9 opmerkingen:

 1. Dat is goed bedacht van jullie! heeft er nog iemand iets aan he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je er feitelijk van betaalt via het inschrijfgeld, is het inderdaad niet zo leuk.

  Wat heb je een prachtige achtergrond, met die pittoreske kindjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja zonde he, dat het zo moet. Maar je hebt er al weer een positieve bestemming voor gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk erger ik me er (tegenwoordig, ben inmiddels volwassen (-; ) steeds meer aan, aan die waardeloze weggevertjes. Je hebt er vaak geen moer aan, het kost wel geld, en millieu en.. en... Waar is het allemaal voor nodig?!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een flauwekul inderdaad, laat die kinderen gewoon lekker sporten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ken die tasjes ja: bij hardloopjes krijg je die ook: hoeveel van die tasjes moet een mens hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja je hebt gelijk.. er zit vaak weinig van nut in en op een gegeven moment heb je wel tasjes zat..fijn dat je dochter het nog een beteje goed oplost door een shirt voor haar broer mee te nemen dan heeft t nog enig nut.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja man, belachelijk! Je wil ze ook niet weggoien, want je denkt dan nog: "Best handig" Voor je het weet ligt de voorraad vol met van die vreselijke tasjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm, inderdaad. Het eerste tasje mét is nog wel leuk, maar de derde of vierde...
  En dan nog het feit dat kinderen (en grote mensen!)iedere keer als ze ergens aan mee doen, daar dan al voor beloond moeten worden..maakt dat geen kinderen die gewoon verwachten dat ze altijd iets krijgen? Zonder er echt blij mee te zijn?

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...