maandag 20 september 2010

korte berichten/short messages

Hoe gaat het met mijn bakvisje in de eerste? Hm, wonderbaarlijke veranderingen in haar gedrag en houding, herkenbaar want zij is mijn nr 2, maar tegelijkertijd ook bevreemdend, het gaat zo hard, het gaat zo snel, in ene zo groot,oud en wijs?
De tweede dag reeds kreeg ik het volgende smsje om 9:30 : heb nu bio is vreselijk saai x ju
Ik smste terug:  thuis is het zonder jou ook maar saai hoor x mama

10 opmerkingen:

 1. Herkenbaar; 't is net of de veranderingen bij 'nr.2' nog sneller gaan dan bij 'nr.1' ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Enne ... mooie achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier pubert oudste dochter ook sneller dan haar broers. Het ene moment gezellig en lief, het andere stuurs en vinnig. Maar dat trekt wel weer bij, weet ik, zij is nummertje 4.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihihi ondanks der puberfratsen blijft het lekker meissie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tis net of puberzoon hier zijn grote zus heel goed gevolgd heeft in haar puberdingen (en wij maar denken dat hij alleen maar dol is op zusje-klieren) en daar nog een flinke schep bovenop doet. Zooo groot opeens ... sjucht!

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier ook saaie lessen op een saaie school en wil ze er wat gezelligs van maken dan wordt dat niet gewaardeerd door menig leraar. Snap jij 't?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hehe, en dan nog een geluk dat ze naar mama SMS't ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op zich is t herkenbaar maar ik vind het niet normaal dat ze kennelijk kans kan zien om onder de les op school te smsen! Het is de bedoeling dat ze er wat leert toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @anoniempje: natuurlijk hoop ook ik, dat ze uberhaupt wat goeds!!! ;-) leren op school....
  vorig jaar belde ik de school op om mijn oudste zoon een veranderde tijd voor de otho door te geven, werd er doodleuk gezegd bel hem op zn mobiel.Toen ik terugpiepte dat die immers verboden waren volgens het regelement, barste de telefoonstem in luid bulderend lachen uit.Nadat hij weer op adem gekomen was zei hij: dat is uw zoon vast de enige die geen mobiel bij zich heeft.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...