maandag 12 juli 2010

eng aantrekkelijk

Hoe wonderlijk, afgelopen zaterdag met elfje en haar vriendinnetjes  naar de bios geweest, de eclips.(voor wie niet meteen weet waar ik het dan over heb, een soort tienerfilm over vampieren en indianen die in wolven kunnen veranderen ten bate van de mensheid van vampieren te verlossen...dit is tevens ehm het plot....meer isser niet) Maar goed, de vrouwelijke hoofdpersoon is een meisje van 16 , die verliefd is op vampierjongeman Edward.Die ijskoud is(want dood?) en bleek en met enge gelige ogen ook verliefd op haar is.dan is er de jonge indiaan die ook verliefd op natuurlijk net weer datzelfde meiske is...
Maar waar ik het even over wou hebben is het verbazingwekkende fenomeen, dat de meisjes massaal op de griezelige bleke griezel vallen(maahaar mam t is een lieve vampier hij zuigt alleen dieren leeg..goh wat lief joh)..... gewoon bizar..dus ondanks dat de film ehm niet helemaal mijn genre was heb ik me toch geweldig geamuseerd.( en verbaasd en meteen maar even verteld dat als mijn elfje bedenkt met een enge vampier thuis te komen later, dat ik subiet de botte bijl uit de schuur pak om zn hoofd te splijten wat heel effectief werkt tegen vampier, jahwel ik leerde toch wat van die film ;-))

16 opmerkingen:

 1. Ach, op ieder potje past een dekseltje. Zo verbaas ik me er dan weer over dat een zekere Joran van der S. ook huwelijksaanzoeken schijnt te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn dochter is ook helemaal gek van die vampierenreeks. Deel één hebben we gezien , nu nog deel 2.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihihi en het vegetarische meisje vond het prima dat hij dieren leegzoog....?! Lijkt me leuk om met zo'n stel naar de film te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat laatste klinkt als een waardige vampierenschoonmoeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook een enorme fan (oudste) van Twilight! Met hem naar Eclipse geweest en tot mijn verbazing zat de zaal vol kwijlende, smachtende tienermeiden (16, 17, ouder) die in katzwijm vielen bij de beelden van de eng aantrekkelijke Edward Cullen. Ik weet niet wat ik leuker vond, het publiek of de film ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het zegt me allemaal niks.. gelukkig.. maar die bijl uit de schuur is misschien ook nog voor een ander te gebruiken dan? zie vorige postjes van je.. (neeeee, niet echt doen hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. misschien alleen verwerken in de toverspreuk dan..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vroeguh, toen ik min of meer jong was, had je Edward Siccorhands, alias Johnny Depp.. zoiets?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @mammalien : hmm maar dat was/is echt een enrome hunk ;-) .... en k was daar zelf niet echt ehmm hot op

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sja, ik snap het ook niet. Waarschijnlijk trekt het mysterieuze... Ik had hier een boek liggen over een jongen die veranderde in een weerwolf en over een meisje dat verliefd op hem werd. Het was gewoon niet mijn genre. Maar mijn puberdochter vond het geweldig!Is net zo iets. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ sas: waardig?? waanzinnig bedoel je vast ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier thuis woont ook een enorme fan, zelf ben ik bij de tweede film in slaap gevallen (MAMAMA...) en ik vind die vampierenjongen ook maar niets, heb hem laatst in een échte rol (dat ie dus niet dood was) gezien maar vind hem nogal saai...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuk toch en alles gaat were over gelukkig. hier nog een grote fan van Nijntje, bob de bouwer en barbapapa .. nog geen enge figurem gelukkig...maar hoe lang zal dat zo blijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ha ha, je hebt je toch geamuseerd al was het niet echt met de film!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wahaha, ik zie je al aankomen, is een goeie voor een vervolg film !
  ik zou meteen de rechten vastleggen !

  gelukkig zijn we hier nog niet zover, Pokemon voert hier nog de boventoon.
  laat nog maar ff lekker zijn zo !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hmmm...ik vind the Twilight Saga wel gaaf. En ja...ik vind Edward ook een uhm....mag-ik-dat-nog-zeggen-met-mijn-44-jaar......lekker ding...
  Heb het 2e deel gezien zo gauw hij uitkwam....ja...ik mag het wel graag zien..

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...