vrijdag 25 juni 2010

poppenmoedertje?

9 jaar was ze en fanatiek poppenmoeder, babyborn en poppenwagentjes waren haar lust en haar leven, en s avonds als ze in dr bedje lag, paste ze er zelf nauwelijks bij.Aan haar voeteneinde een hele berg knuffels en aan haar zij , de liefste of juist lelijkste( want die hadden extra zorg nodig) popjes. Maar ja toen kwam daar een een kwade dag  en smeet zij haar poppen aan de kant... en de poppenwagen in de schuur, saai, kinderachtig en stom...haar babybroer  en  18 mnden daarna haar babyzusje ,waren zoveel echter en leuker ( want interactief :-)  ) en nog , t is onze minimoeder roepen we weleens... als ze naar de paardrij moet zegt ze : achhh kijk nou hoe toch schattig ze is en hoe lief zij lacht, dan kun je haar toch niet wegleggen :-) ( smelt, nee inderdaad ze heeft helemaal gelijk, de minimoeder )

16 opmerkingen:

 1. Maar zo'n echte "interactieve" baby is toch ook veel leuker dan zo'n stijve pop :-) Dat kan zelfs mijn kleine meisje beamen ;-) T'is weer een überschattig plaatje van die 2 mooie meisjes !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hey, heb je blog ontdekt, ziet er gezellig uit bij je.
  Ga je graag volgen.
  Natuurlijk ben jij ook van harte welkom op mijn blog hoor.

  Fijn weekend,
  groet,
  stina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is aan een kant wel jammer want dan komt de pubertijd aan. Maar het is ook mooi te zien hoe ze met haar kleine broertje of zusje overweg kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha geweldig, stiekum lekker genieten van het grut! Mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herkenbaar! Mijn grote zonen tutten ook heerlijk om met hun kleine broertje! Erg lieve foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verschrikkelijk lieve foto. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh zo was ik ook helemaal vroeger! heerlijk om te tutten met kindjes... wat een leuke foto weer en fijn hoor dat ze zo gek is met haar zusje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. fijn zo'n echt meisje en helemaal fijn dat ze zo lief is voor zusje... of lijkt dat alleen maar zo op de foto?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een vreselijk lieve foto *smelt*. Enne die kleine beeb windt haar natuurlijk om haar pinkje. Dat gebeurt hier ook, want kleine puk hoeft maar te kikken en puber broer en zus staan al glimlachend voor haar klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh heerlijk zo'n extra moedertje.. en zo lief wat ze zegt! dat gebeurt hier ook regelmatig hoor, je zou ze ook opvreten die kleintjes toch? (niet doen hoor;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhh wat liefff....je zou ze zo allebei oppaken en knuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een lieve foto en wat een mooie dochters heb jij zeg, zalig hé zo'n klein moedertje, onze oudste dochter is ook zo'n moedertje voor haar zusje. Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah... zij is toch ook veel leuker dan die keiharde, plastic babyborn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. lief hoor
  tot disndag
  juul

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...