maandag 7 juni 2010

ploeteren-poedelen

Het hele weekend als een kudde wilde woeste paarden gewerkt op de zaak, lekker hoor maar ook best vermoeiend.Gelukkig was daar de zaterdagmiddag, nog mooi , warm en zonnig toen ik thuis kwam. En lag peuterzoon in het nieuwe zwembadje in de tuin te poedelen.Kort daarna kwam mijn grote puber ook thuis kwam van zn werk.Moe zwart en bezweet en verbrand van het buitenwerk. Binnen 3 tellen had hij de kleren uit en plonste er eens gezellig naast Zo lief.Echt genieten....
Helaas begonnen ze al heel snel  mij met zn tweetjes nat te spetteren en moest ik vluchten.Want tegen zoveel overmacht ben ik niet bestand en een puber van 1.80 m die ehm is lijfelijk ook al behoorlijk sterk...waar ik hem tot voor kort nog gewoon bij kont en kont op kon pakken, lukt me dan nu echt, echt niet meer.. en loop ik grote kans zelf in he bad gesmeten te worden..... aaargh hoe erg.. dit :-) Ik kon nog net een fotootje schieten.

11 opmerkingen:

 1. Ha ha ze groeien je gewoon boven het hoofd! Ik ben ooit weleens door oudste opgetild en verplaatst omdat ik in de weg stond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een lang joch heb jij. Die van mij is ook zoiets. Ik heb dit zwembadje in het blauw/wit. Jammergenoeg bleek hij bij het eerste opzetten lekjes te hebben en ik kan na twee mannden niet meer terug denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vind ik het toch een prachtgezicht, die kleine en die "grote" saampjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lekker samen poedelen, is toch heerlijk!
  Wij hebben ook zo'n bad, just action zal ik maar zeggen haha. Heerlijk als het warm is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker verdient na een dag hard werken en ploeteren, en het was er weer voor. Genieten, je kon er nog wel bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke stel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gezellig zo samen in het zwembad. Hier staat het ook sinds zaterdag, er zat een gat in en daar kwamen we pas achter nadat het vol was gelopen (bad blijft het hele seizoen staan, dus dat was best balen). :-( De Man heeft het provisorisch hersteld, hopelijk houdt het.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja lekker was het hè? En dan die grote puberzonen.. haha, ze zijn zo groot omdat we ze zelf zo gevoerd hebben toen ze klein waren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...