vrijdag 28 mei 2010

wat een waanzinnnige week

Blogde ik een week geleden over mijn verlichtende bezoek aan de tandarts, ik jubelde te vroeg over mijn opluchting, want inmiddels is dat jengelende kiesje weer begonnen met zeuren...ohjah en doet t ook weer pijn, grumble.Kreeg manlief de zak op de zaak. Balen, dat zijn contract niet verlengd werd.(geldgebrek/crisis ) had hij de volgende dag al weer een nieuwe baan, Oh joepie, maar helaas iets verder reizen weg 45-60 min heen en terug ( eerst 20) oh dompertje, en ehm moet hij een uur vroeger beginnen, en kan hij helaas niet echt meer het oh zodolle dwaze,doch o zo gezellige ochtend ritueel met de mini's beleven. Hij word  nu de man die het vlees gaat snijden in het weekend ofzo ( reminder aan mijzelf: koop elk weekend vlees) Gingen de mini's naar de kapper en kwamen we met onherkenbaar (ver)geknipte kinderen thuis.
Oh nog even wat leukere dingen, de zon schijnt vandaag :-) buiten en jah gerust ook in mijn leven.Gisteren had puberzoon zijn laatste examen en elke keer kwam hij opgewekter thuis dan hij wegging ( buikpijn had ie elke keer vlak voor hij op de fiets toog en de 10km naar school ging fietsen, kwam ie even weer naar binnen vluchten om nog even te tutten/ toileteren) Ook gister was mijn moedertje jarig en gingen we daar gezellig heen en hadden een hele gezellige maaltijd met zn allen ( mijn broer  en schone zus en nicht(je) waren er natuurlijk ook).Mijn moeder werd verwend ,na extra dikke zoenen, met de door haar altijd zeer gewenste fuksia's in alle vormen en maten ( hang/sta/lig) en wij gingen met bolle buikjes van het verrukkelijke eten weer naar huis. waar de mini's  veuls  te laat, en ongewassen hun bedje in kwamen, maar vanmrogen heus niet uitsliepen ( HELAAS)

12 opmerkingen:

 1. Wat een drukke week haha. Nog gefeliciteerd met je moeders verjaardag!
  En ik had ook altijd de zenuwen voor het examen, gelukkig zit het erop en kan hij niets anders nog doen als afwachten! Spannend!
  En jullie ook allemaal weer kort geknipt, heerlijk.
  En wat balen dat je man nu verderweg gaat werken. En moet je toch maar elk weekend vlees in huis halen haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn lief kreeg 3 weken geleden ook de zak.....om dezelfde reden....nog geen job weer...maar wel een heel goeie sollicitatie lopen met veel hoop....overigens snijdt hij het vlees door de weeks....hihihi..want hij is slager...
  Ben benieuwd naar de koppies van de mini's...
  Nog gefeliciteerd met je mams!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker weekje weer !! En nu is het bijna lekker weekend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laten we het hier maar op houden .....een saai leven dat is toch ook niks.......voor jouw ?
  Ik hoop dat je fotoos maakt van de minies , ze zijn zo schattig.
  Volgende week ben ik vrij behalve woensdag ,zullen we een gaatje prikken , kan je me mopet zien, hahaha.............

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat is wel een hele boterham ja...
  Gelukkig toch overwegend positief nieuws

  BeantwoordenVerwijderen
 6. tja toch fijn dat je man gelijk wat anders heeft hoor.Gelukkig is t contract van mijn man verlengd met een jaar. terwijl t eigenlijk nu maar per half jaar gaat maar ze hebben een uitzondering gemaakt.hier is de reistijd ook 45 minuten maar daar hebben we bewust voor gekozen.en geen files never dus.
  Nog gefeleiciteerd met je moeder. gezellig hoor. wij vieren over een week de verjaradag van mijn moeder. iedere jaar groot feest met minsten 30-40 mensen maar dan zonder mams helaas al 3 jaar.maar ter nagedachtenis wel gezellig feest zoals zij t altijd deed.
  Oh wat erg zeg die pijn steeds die je hebt...als ik dat lees durf ik echt niet meer naar de tandarts...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik dacht dat ik kon ratelen, maar jij bent nog erger. Men, wat een week en hoe zit dat nou met dat werk van manlief, wat een ellende en hoe zit het met de examens? afgelopen? vakantie? vakantiebaantje?

  Wat een drama met die tandarts, ik durf dat niet zo goed te lezen, maar snap dat je pijn hebt.

  Gelukkig heb je het ook over zon en ben je optimistisch! Ik wens jou en iedereen daar een heel rustig, fijn, relaxed, pijnloos, stressloos, examenloos, buikpijnloos en werkstressloos weekend....

  Liefs Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tjonge, jij hebt ´t weekend echt wel nodig om bij te tanken. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tjee da's een druk weekje, ik word al moe als ik het lees. Hoop dat puber's examens goed zijn gegaan. En verder moet je nu wel iedere zondag minstens 'a sunday roast' op tafel zetten, dan heeftie tenminste wat om te snijden.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pf, wat kan jij veel ondewerpen in 'e'en blogje proppen zeg!!

  Balen van het werk van man, maar ook wel weer knap dat hij direct een andere baan heeft. Wat doet hij?

  En die verknipte mini's, daar volgen natuurlijk nog foto's van he... Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @mamalien: manlief doet een hoop ;-) maar je bedoelt ws wat hij voor werk doet .Hij is php developper

  BeantwoordenVerwijderen
 12. php developper, NU weet ik het!! wat is php, dat het zo nodig ontwikkeld moet worden ?
  Meid, ik word al moe als ik het lees! Toch had ik vroeger ook zulke weken met vier kinderen. Een troost heb je: het gaat allemaal over en dan kan je uitslapen en rustig zitten en dan heb je (helemaal) geen kiezen meer die pijn kunnen doen..... En dan verlang je weer naar zo'n waanzinnige week!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...