wat aten wij op zaterdagavond?

Wederom liet ik mij verleiden tot asperges, deze keer een vega- variant zie hier (klikkerderklik) het  recept en jah het zag er dus ook echt net zo goed uit.Helaas ehm vond het vega elfje het niet echt verrukkelijk.... zucht ( soms zijn het moeilijke zeurpieten aan tafel) Die smaak van die aspergessssss ( klaagde zij zachtjes)
Peuterzoon at alles eromheen wel smakelijk op maar de asperges raakte hij niet aan.
Maar ook het beepje dat normaal haar snaveltje wijd openspert bij ieder hapje hield deze keer haar snaveltje stijf dicht.Wellicht zijn asperges dus niet helemaal de smaak van ( mijn ) kinderen.
Maar dan het toppunt zelfs mijn manliefje gaf schoorvoetend toe dat dit niet zijn liefslings eten is... snik
Ik zelf vond de smaak wel echt lekker, asperges vind ik verrukkelijk.Maar blijkbaar is 1 x per jaar op/van de bbq genoeg voor de rest van het gezin.( puberzoon at niet mee want die had een voetbaltournooi)

Reacties

  1. Oh lekker, dat klinkt goed. Ik ga dit volgend weekend even uitproberen (dan zijn kids naar hun vader, want zij lusten geen asperges...gatsie) en omdat kleine puk de raarste dingen eet (st jacobsschelp, echt waar), gok ik dat zij het wel naar binnen schrokt. MMmmmm heb nu al trek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van asperges word ik ook niet echt blij (sorry!) Maar complimenten voor de prachtige presentatie. Daar kreeg je toch spontaan een rammelende maag van!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker, maar hier is het hetzelfde, manlief vindt ze zo ook niet zo lekker. Hier dan maar in de soep. Een paar op zacht opzetten en langzaam gaar laten worden, eerst wel in kleine stukjes snijden en dan in kleine porties invriezen voor de soep.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Same here, ik ben de enige die asperges lekker vind. De rest gruwelt en griezelt ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er wel heeeel erg lekker uit! Ik krijg alweer trek!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ziet er heel erg goed uit! Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh asperges, heerlijk juist!!! Arme jij, dat je culinaire inzet dit keer niet zo gewaardeerd werd.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het ziet er lekker uit!

    Wij hebben nu 3 keer asperges gegeten en ben nu wel uitgegeten voor dit seizoen haha.
    Aspergesoep heb ik nog wel zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er goed uit! Zou zo bij je willen aanschuiven, en dat om kwart over acht in de ochtend. Ik heb helaas nog geen asperges gegeten, aangezien ik ook met van die moeilijke eters in een huis leef. Zowel zoon als vriend doen alsof ik ze vergiftig met zowat elke groente die ik voorschotel.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb ook een logje geschreven over asperges! Wedden dat jij ook zo'n juichend logje kan schrijven als de kinderen volwassen zijn? Manlief is dan ook ondertussen de smaak gaan waarderen. Tenminste: zo is het hier gegaan...
    Ziet er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zullen wij een keer samen asperges gaan eten? iemand hier houdt ervan en ik ben er dol op! (dank voor de link!!!!!!!!)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ik heb er deze week ook in mijn groentenmand... ik heb dat eerlijk gezegd nog nooit klaargemaakt en vroeger thuis aten we dat altijd uit blik bij een koude schotel, toen lustte ik dat wel, ben benieuwd wat het nu gaat geven en of de kindjes er ook van gaan willen eten.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heerlijk lijkt me dit. Bedankt voor het delen van dit recept, ik denk dat wij zondag asperges eten!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk