zaterdag 8 mei 2010

Ook ik ( deel 2)

Ben weer thuis .De eerste nacht weer in je eigenste heerlijke bedje.Onder je eigen heerlijke warme dekbedje, manliefje gewoon naast/tegen me hmmmm, slapende vroeg naar bed gegane kindjes liggen lekker te ronken.En de wasmachine draait zoemend de laaste vakantiewas weg, de droger zit weer vol droge schone was....iets heerlijkers is er bijna niet.
Maar ja die Belgische Ardennen( wel gek ze hadden daar helemaal nog geen vakantie en een aantal dingen waren daarom ook nog niet open) waren absoluut heerlijk prachtig en enorm groen en er was echt genoeg te doen.Eerlijk gezegd waren we het een beetje vergeten hoe mooi en leuk het daar ook is.We hebben genoten van het leuke huisje/appartement( twee naast elkaar met een tussendeur die open stond( maar wel dicht kon), de omgeving, prachtige kastelen, burchten , wandelen,'s morgens samen ontbijten, 's avonds samen koken eten en natuurlijk heel veel spelletjes doen aan de werkelijk enorme grote tafel die zo heerlijk ruim was een echt centrum in het huisje, tot in de late uurtjes.Manlief vond nog wat heerlijke belgische biertjes, ikzelf verrukkelijke stinkende kaasjes , om mee naar huis te nemen zodat we ook nog een beetje  nagenieten, na het inpakkenwegwezen,rijden.reizen,uitpakken,wasjes draaien,opruimen poes, hond ophalen.

11 opmerkingen:

 1. Ook weer lekker thuis !! En genoten zo te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker bijgetankt & een leuke collage! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was het daar ook zo koud? Zo te zien hebben jullie wel erg genoten. Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ow, dat ziet er leuk uit. En weer helemaal uitgerust en ontspannen terug gekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom thuis! Ja, die droger en dat eigen dekbed, ik snap je helemaal. Inclusief de belgische biertjes en de stinkkaasjes!

  Genieten hè van die Ardennen, het is daar zo mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, van alles gedaan en gezien dus. Qualitytime voor jullie allen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn, he, thuis zijn!

  Die foto bovenaan in het midden... geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. en opa heeft genoten..
  wat hebben sylvia en maarten toch lieve kinderen..
  de kleine.. en de grote..

  Opa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt (en ziet er uit)als een geweldige vakantie. Dan is thuis ook weer fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heerlijk (lieve foto van slapend kind in auto....hoe herkenbaar!)....en het water loopt me in de mond bij het lezen van die 2 vurrukkulukke woorden: stinkende kaasjes...

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...