dinsdag 23 maart 2010

ieniemienie

Terwijl de zon scheen, de was aan de lijn buiten hing te drogen ( ja ook mij is het in de bol geslagen) Ging ik met de mini's en goede vriendin E. op verlaat kraambezoek bij collega D. Zij heeft een paar maandjes terug alweer een heerlijk beepje gekregen.Ondanks dat ik mijn eigenste beepje echt nog wel een kleintje vind, is die van haar natuurlijk nog veel kleiner en bleek mijn beepje bij nader inzien, eigenlijk meer een soort van reusje te zijn.Haar echt kleine beepje was wakker en werd eens lekker in mijn armen geduwd, oh hoe heerlijk zeg....zo snoezig en lief...zwijmel, smelt smelt,smelt....Ik ben dan meteen weer helemaal in de zevende hemel en vind zo'n echt piepklein humpie echt geweldig fantastisch wonderlijk prachtig mooi :-)
Ondertussen gingen haar peuterzoon met mijn eigen peuterzoon buiten in de tuin, lekker in de zon, in de zandbak.En wat doen twee peuters dan? Ze stonden samen om het hardst te gillen en met zand te smijten en te gieren van de lach. Om hen heen dartelde het nogal echt enorme konijn ( vlaamse reus) die zo af en toe een handje zand op zn hoofdje kreeg, maar nieuwsgierig als hij was bleef hij wel steeds in de buurt.
Op weg naar huis zei mijn peutertje dat hij het zo leuk vond in de zandbak, samen schreeuwen.....
najaaaa....

13 opmerkingen:

 1. Af en toe ben ik jaloers op het simpele maar avontuurlijke leven van mijn Minimannen en verlang ik terug naar die onbezonnen, zonder zorgen en fantasie rijke tijd...
  Met de levenservaring van nu en die eigenschappen van toen zou ik hedendaags miljonair kunnen worden hihihi...

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha en gelijk heeft ie wat is er nou lekkerder dan te staan schreeuwen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schreeuwen is goed voor de ontwikkeling van de keelspieren.. of zo.. denk ik. In ieder geval doen ze het hier ook, dus geen nood.
  En ja, nu ga ik je toch maar volgen hoor, met je melige verhalen..
  groetjes
  Wilmi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg nou zelf....nu het heerlijke weer eindelijk losbarst......dan krijg je toch ook neiging tot schreeuwen..en dan nog wel in de zandbak, met je vriendje en een konijn erbij....wat een geluksmoment voor miniman!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Da's nou echt Genieten, met een hoofdletter!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een dag vol peuterlol dus. heerlijk!
  En ik ben dus niet de enigste die smelt bij het zien van een klein beebje en dan stiekem denkt.... t zou nog best leuk zijn....(heej het blijft hier nu echt bij denken, hoor)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk. Wij moeten ook weer een nieuwe zandbak. Hoewel het ook wel een zalig opruiming was toen hij vorig jaar de tuin uit mocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om op verlaat kraambezoek te gaan...gezellig zo "showen" met elkaars kindertjes! En het spelen in het zand, is en blijft leuk! Bij ons dan niet meer in de zandbak in de tuin, maar in de zandbak aan zee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, kraambezoek....blijft geweldig he zo´n vers kindje in je armen, mmmm.

  En dan worden ze iets groter en gaan ze met zand gooien en schreeuwen, hahaha. Ook leuk hoor. Plezier maken kan op veel manieren en die van kleuters zijn vaak de leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tja, het is toch ook geweldig, samen spelen in de zandbak. Hier af en toe een zandbak in huis, het is ongelofeloos hoeveel zand jongste mee naar binnen brengt. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja. Zand gooien. Leuk hoor!
  Zo'n minimensje houdt je alleen maar 's nachts wakker :). oef.
  Een kleine reus gooit met zand enzo en schreeuwt. Yeuj.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja die zandbakken, ze waren er hier helemaal weg van(vooral met zand gooien)! Maar ik snap je, ik heb al 3 grote kids maar zou eigenlijk stiekem nog wel eentje willen...blijft toch zo heerlijk zo'n klein mini mensje...zo mooi :-)!
  Maar over een tijd kan ik genieten van het beepje van mijn zus :-)!!!! Kijk er al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook ik smelt van baby's en voel dan gelijk moedergevoelens opkomen.
  Het liefste wil ik dan wel 10 kinderen.
  Maar ik zwijmel maar weg bij kleintjes van anderen want als ik mijn eigen peuter dan zie met zijn onaangepaste gedram dan smelt ik opnieuw voor hem weg en vind ik een peuter ineens leuker dan een baby. Zelfs als hij zeurt. haha
  Geniet nog een dag van dit mooie weer sman met je gezin!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...