vrijdag 19 maart 2010

Gaap

Ik ben echt fucky moe, want het kleine beepje is een beetje borstig ( bronchitis) en hoest en snottert nu al verschillende nachten achter elkaar.En word dan wenend wakker en dan loop ik met haar kleine lijfje in mn armen door de donkere nacht door de kamer en soms zit ik ook wel een tijdje wiegend met haar op de rand van ons bed.Uiteindelijk valt ze na een extra flesje(halfje) wel weer redelijk snel in slaap.Maar ik lig dan nog een tijdje wakker in de moederstand allert te wezen.
Ik kan op dit monent ondertussen echt staande slapen met mn beide ogen open..... GAAAP, GAAAP, GAAP.....
En dan moet ik de komende 3 nachten nog weer werken ook.Nou schijn je slaapvoorraad op te kunnen bouwen las ik laatst op nu.nl.( ik hoop dat je het binnnekort  kan kopen ook, dan neem ik een kratje mee voor in de voorraad kast) Maar tot het zover is....
Ga ik nu zelf ouderwets maar aan mn voorraad werken :-)

10 opmerkingen:

 1. Slaapwel sillie
  Ik ga hetzelfde doen (zottekes wel op vrijdagavond om half negen :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kleintjes die verkouden zijn is ook heel vermoeiend hé, zoon van vier is nu ook ziekjes en die wordt 's nachts ook wakker van de koorts, dus ik ken je gevoel. Hoop dat het komende nacht beter gaat. Enne petje af hoor vier kindertjes en nog gaan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker slapen en het meisje knapt vast gauw weer op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat opbouwen,maar wanneer doe je dat dan als moeder van kleine kinderen? Voor je zwanger raakt van de eerste? Of als ze allemaal het huis weer uit zijn (-; Slaap ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Slaap lekker! Ik hoop dat het snel beter gaat met beebje, dan kunnen jullie alletwee weer lekker doorslapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, errug is dat he, die beepjes met snotjes.. Ook nog borstvoeding misschien? Ik liep ook nogal es op, dat vreet energie. en daar is maar 1 remedie voor -> naar bed!
  slaap zoet!
  (maar die nachtdiensten, dat je dat kan, respect hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Slaaptekort bouw je ook op...vreselijk! Daar komt (bij mij in ieder geval) ook nog een soort van voorjaarsmoeheid bij...heb jij daar ook last van?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoop dat ze snel weer opknapt en jij weer een beetje slaap kan inhalen.... succes!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...