donderdag 25 maart 2010

dolle donderdag

De zon, die al vurig scheen lokte ook vandaag ons weer achter de laptopjes weg, weg van onze huishoudelijke klusjes vandaan, om een stevige wandeling te maken door de ontluikende natuur, in de frisse zilte zeelucht.Hier in het  noorden kun je wel merken dat het iets later in knop gaat als bv in limburg.
En dus liepen vriendin Huizesteentje en ikzelf weer eens gezamelijk een rondje met de hondjes en natuurlijk gaan onze kleine kuikentjes ook mee.De eerste helft gaan zij altijd in hun kinderwagentjes mee, want we maken best een flink rondje. Die kakelen de hele weg aan een stuk door, afgewisseld met het roepen van LOPENNNNN , mammie mammie mammie ik wil LOPENNNNNNN ,afgewisseld met huilen dan wel krijsen (waarbij de ander gewoon meehuilt en krijst terwijl die NIET gevallen ofzo was) en gevolgd door DRRRAGENNNN ik wil  DRAGENNN, en ja wat de een zegt/doet gaat binnen 2 tellen de ander ook doen en roepen,zodat ook Huizesteentje en ik binnen 2 tellen ook aldoor hetzelfde roepen.NEE NIET pakken bladibladibla etc  etc, we zijn net een soort van  vreemde wandelende echoende troep.Komt er een andere hond aan :waf waf waf (mijn hond) WAF WAF WAF ( haar hond) : foei....(ik dus) foei( zij dus) Foei(mijn peuter) FOEI(haar peuter).Nouja u heeft het beeld he...Vandaag "moesten" we uitrusten in het speeltuintje in de buurt.


ook zij had een dolle donderdag, had ook jij een dolle donderdag?
Dat willen we natuurlijk weten :-)

15 opmerkingen:

 1. Nou ik ben wel blij dat je mijn foto niet gebruikt hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, wel een heerlijke donderdag, maar zo dol als die van jullie , nee. Misschien lukt het me de volgende donderdag, het schijnt dat het grut dan vrij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha, ik heb geen dolle donderdag, maar ik zie het voor me jullie wandeling, heb in ieder geval weer gelachen :D

  Het is hier rustig, er moet alleen af en toe een kat op schoot, geaaid, wil best om twee uur 's middags eten, MAUW (waarop de rest komt: MAUHAUWWWWWWWWW), maar die slapen allemaal weer op het bed, tegen het voedingskussen aan (ideaal vinden de katten..)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het Lopennn-Dragennnn gedeelte is heeeel herkenbaar!!
  Heerlijke donderdag vandaag..
  groetjes
  Wilmi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bah, wat een straf, uitrusten in het speeltuintje ;-)! Hier ook een dolle donderdag, gevuld met werk, werk en nog eens werk, gevolgd door een knetterende koppijn :-(.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Enne ... is dit een rebelse tegenhanger van de woordeloze woensdag? Ik las toevallig je reactie op de ww van vorige week. Doe je niet meer mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier geen dolle donderdag maar wel 2 heerlijk huppelende konijntjes in me achtertuin, genietend van hun vrijheid en het zonnetje.
  Konijnen maken weinig geluid dus gewoon puur genieten......

  BeantwoordenVerwijderen
 8. -hier is het alle dagen dol, maar ik doe net alsof het altijd zen is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ willy:wellicht een beetje ;-) k ben nog graag zo een klein beetje rebels op mn oude dag ;-).Maar t is ook gewoon uit lol met mn vriendinnie geboren hoor: meatles monday ,ww etc etc en wij dus bedachten een dd te hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nee, helaas geen dolle donderdag, maar gewoon een werk-dag, waarbij ik toch wel steeds m'n mobiel controleerde, want kleine Puk had vanmorgen wat verdachte vlekjes op haar borst en buik en op het kdv hoorde ik dat haar vriendje thuis zat met waterpokken. Dus ik verwachte half/half wel gebeld te worden om haar op te kunnen halen en dat had ik met oog op het weer helemaal niet erg gevonden.... maar niet dus! (dochter is inmiddels nog iets meer gevlekt als vanmorgen....)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hihi...leuk verhaal...ik zal je mijn "dolle donderdag" besparen...mijn donderdag van gisteren gun ik niemand!

  Fijne dag hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gezellig om samen te wandelen! Dat maakt het gedoe met de kinderen toch weer makkelijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk verhaal.. ik moest gewoon werken.
  Niets dol aan.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...