dinsdag 16 februari 2010

maandag( morgen) produkten

Gevaarlijk zeg, uit de nachtdienst komend nog even een klein maar snel en nogal taai, want spijkerstof naaiprojectje uitvoeren.
Dochterlief had samen met haar bestfriend bedacht als siamese tweeling door het leven te willen, ehm naar carnaval op school te willen en daartoe lagen twee spijkerbroekjes klaar om aan elkaar genaaid te worden.Nu kan ik wel een heel klein beetje naaien, maar voordat ik zover ben... de tafel leeg halen de naaimachine zoeken, en uit het stof halen, dan zorgen dat mini's  veilig en gekeveld zijn zodat hun inimienie peutervingertjes niet er tussen komen...naja en wat doe ik dan? dan naai ik mijzelf vast aan het project....aaaaargh mn mouw zat ertussen.... Als ik het zou willen zou het me niet lukken en nu pfff uithalen die boel en weer opnieuw... naja de meisjes waren erbij mee, en hebben een hilarische middag gehad.Waarbij ze wel 3 keer naar de wc moesten en waren vegeten das ze als groep 8ters moesten helpen bij de spelletjes van het kleinere grut op school.... nouja dan maar samen..giebel... giebel ....giebel.....

Voordat ze weg naar school gingen, al strompelend want best wel lastig lopen zo... Moest er een heuse fotoshoot gemaakt worden... na ongeveer het hele luchuur tutten was dit het resultaat.Wat een knapperds he :-)   De rechtse is van mij, de linker haar siamese bestfriend.
.
Ook scheen ik toegezegd te hebben dat ik pannenkoeken zou bakken.Hmmm, ik wist er niks meer van en ben in de nahctdienst van het slaap tekort ook wel een beetje vergeetachtig. dus, nou vooruit dan maar weer, k vind het eigenlijk meer makkelijke dag in het weekend eten, maar goed. Ik klopte een beslag van melk, eieren,yoghurt voor wat luchtere smaak en structuur ,witte bloem en havervlokken.Dan heb ik nog een beetje het fictieve idee dat het niet al te ongezond is.Ook maak ik altijd een flink aantal kaaspannenkoeken zodat niet alles zoetig is.Maar ook die gaan er hier in als ware het zoete(pannen) koek

19 opmerkingen:

 1. Nou die siamese tweeling ziet er prachtig uit :-D En de pannenkoeken heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lekker pannenkoeken! (kheb afgelopen weken alleen maar trek in patat en pannenkoeken :) en eet dan vervolgens supergezond.)

  Je kan je het helemaal voorstellen, dat het een hoop gegiechel op school heeft opgeleverd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha...wat zullen die grieten een lol hebben gehad! Superleuk idee!
  Enne...die pannenkoeken met yoghurt...wat een goed idee! Ik gooi er altijd een kopje senseo koffie in..van manlief geleerd...
  Overigens....waarom vraag ik me wel af waarom pannenkoeken "ongezond" zijn...graanproduct-melk-beetje vanillesuiker-klein beetje olie om te bakken en een kloddertje rozebotteljam....is toch niet zó ongezond? Toch...?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hmm ja kweenie, gebakken in olie/boter is het misschien wel wat te veel van vet?En er zitten geen groentes bij dat maakt t ook mischien w el dat ik zelf denk dat het geen echte volwaardige ( lees schijf van 5)maaltijd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig bedacht zo'n siamese tweeling!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee, die siamese tweeling... zou ik hier eens moeten doen wanneer de oudste twee ruzie maken, kijken of ze elkaar dan wel gaan verdragen...
  Pannenkoeken kunnen toch ook met groente? (Champignonnetje, paprikaatje, preitje, kruiden...) Naaahhhh, doe ik zelf wel eens (heel zelden) maar zie ik de kinderen niet zo snel doen nee...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig idee van de 2 meiden, misschien moet jij zo'n naaisessie maar niet meer plannen na een nachtdienst hahaha.
  Heerlijk die pannenkoeken, ik kan ze alleen bakken op de skottel op de camping.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super idee van die meisjes, het zijn allebei superknappe dames!
  Grappig wel dat ze dan samen naar de wc moesten, dat had ik wel eens willen zien... lol

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hai Syl,
  Leuk hoor die siamese tweeling, echt eenleuk idee voor met carnaval.
  groetjes uit de schooten

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe gingen ze dan naar de WC ja. Dat zou ik ook weleens willen weten. Knappe meisjes.

  En Mmmmm. Heb nu honger dus die pannenkoeken zien er Yammie uit (terwijl ik geen liefhebber ben)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die titel: maandagmorgenprodukten! Hahahaha. Mooi hoor die siamese tweeling, knap gedaan. En dat recept van die pannenkoeken ga ik onthouden, want dat is weer een variatie op die van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk idee van die twee meiden! Enne .. helemaal geweldig zo'n fantastisch handige mama die kan naaien en bakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk idee die siamese tweeling. Ik zal het 'ns voorstellen aan oudste voor volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Grappig idee een siamese tweeling! En pannenkoeken vinden ze hier ook lekker...vooral met spek en kaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Pannenkoeken lust ik altijd wel, deze zien er heerlijk uit (die van mij plakken altijd enzo... - te weinig geduld) en dat ondanks je slaaptekort!

  En samen naar de wc, lachen! Ik moet er nu niet meer aan denken, maar toen ik twaalf was was het vast nog een en al gegiechel!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. oooooh, de jeugd ... mooie periode ... moesten we de tijd kunnen terugdraaien ... ... ... ... ... ... dan hoeven we zelf geen pannekoeken meer te bakken ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super zo'n siameesevriendinling. Kan me voorstellen dat die meiden een hoop lol hebben gehad.
  En nog een tip:
  Val je van je paard dan klim je er gelijk weer op. Dus >> Gelijk weer achter die naaimachien jij. Zolang je de naald niet door je vinger naait is er niets aan de hand ;-)
  groetjes kronova

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk die foto's van die 2 meiden! Helemaal opgemaakt ook, echte giebelmeiden! ;-)
  En ik vind dat ook heerlijk, kaaspannenkoeken. Weet je wat ook lekker is? Appelpannenkoeken! Vinden ze hier ook altijd heerlijk, ze zijn altijd zo op ;-)!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik neem aan dat je wel eerst geslapen hebt voordat je aan dat werkje begon? Kan me namelijk niet voorstellen dat je dat nog effe doet als je thuis gekomen bent. Ik ben een kenner namelijk, wat die nachtdiensten betreft :) en ik rol echt meteen m'n bed in zodra ik thuis kom.

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...