Bij nacht en ontij

Ging mijn wekker/mobieltje heel heel vroeg af en sprong ik als een panter uit bed om vervolgens naar de badkamer te sluipen om aldaar in totale stilte mijzelf wakker probeeerde te maken en mijn hoofd ook.Mijn gezicht vooral wou niet mee werken en bleef mij slaperig terugstaren vanuit de spiegel.Geruisloos poetste ik mijn tanden en sloop ik terug naar mn slaapkamer om manliefje en lief babytje te kussen en sloop ik de trap af en ging op weg, naar de grote wilde stad.Al waar ik aankwam na een kleine file toch nog ruim op tijd voor school.Maar voordat ik relaxed in de schoolbank verder kon mediteren moest ik als provinciaaltje nog een parkeerticket scoren.Er kon ook hier alleen met chipknip betaald worden en een eerder bezoek in mn achterhoofd hebbend toen ik geen chipknip had ( ik dacht tenminste dat ik die niet  had, want ik gebruik hem echt echt nooit)maar in ieder geval dus niet opgeladen, moest ik toen bij de parkeermeter blijven staan tot ik een vriendelijke meneer gevonden had die wel kon chipknippen en ik gaf hem dan geld, heel ouderwets contant en ik kreeg het ticketje.Hij vroeg wel waar ik vandaan kwam.
Maar vandaag, ik had me chipknip, die ik gewoon bleek te hebben, opgeladen en stak hem triomfantelijk in de gleuf, enne toen gebeurde er weer niks, ik zag werkelijk niet hoe ik kon betalen,ticket kon laten uitprinten etc, ik ademde in en uit..... helpt overal  voor :-) maar nee , ik zag het nog niet, teleurgesteld wilde ik mn pasje eruit trekken maar ook dat lukte niet....adem innnnn pffffff uit...... het leek me een nogal dom plan mn pasje erin te laten zitten en de betaalautomaatvoorparkeren te verlaten....ik keek spiedend om mij heen of ik al een ridder in nood zag lopen.Jahwel ik zag een soort van ridder, hij had zich wel vermomd en zag er een beetje saai maar uitermate betrouwbaar uit en was meer dan genegen mij te helpen met  het chipknipprobleem en het was werkelijk binnen 15 sec allemaal gebeurd en ik had een ticket.( hoe bestaat het, verwonderd en verheugd bedankte ik hem vriendelijk voor zijn goede daad) hij lachte, maar hij vroeg nog wel, waar kom je vandaan?
naaajaaaaa

Reacties

  1. Hahaha!!
    Wat grappig geschreven!
    Groet Roelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihi een provinciaaltje in de grote stad !! Hoe verzin je het ;-) Misschien moeten we het niet laat maken de dag voor je naar de grote stad moet en zie je de parkeerautomaten dan wat helderder ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En ondertussen vinden die mannen het maar wat fijn dat ze een dame kunnen helpen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Whahaha, wat een wereldreis heb jij achter de rug!
    Ik kreeg laatst een nieuwe bankpas en moest de chipknip leegmaken - wist ik ook niet hoe en wat... zucht...
    Kan je het geld dus gewoon terugstorten op je bankrekening, wist ik veel?!?!?!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, en zeggen dat ik zelfs niet eens wist wat een chipknip is, tot aan het einde. Proton dus :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb zes jaar in de grootste stad van Nederland gewerkt maar zou niet eens weten hoe ik mijn chipknip op moet laden....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh heeerlijk om te lezen zeg :-) ik ben gelukkig niet de enige hihihihi
    ik denk altijd van wel hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nee je bent niet de enige........ik zou ook niet weten hoe dat werkt. Wij hebben ook betaald parkeren, maar ik heb altijd braaf klein geld.....( mwĆ¢h..klein geld..ik vind 2 euro munten geen kleingeld...) in de asbak van de auto liggen......als ik vergeet bij te vullen heb ik dus een vĆØt probleem. Zo ben ik al eens bij zwemles waar je ook moet betalen, weer naar huis gegaan...asbak leeg....*zucht*....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk