maandag 7 december 2009

bediende


zie hier onze weledelgeboren prinses Anna.
Haar mooie en lieflijke uistraling is slechts schijn, ze is echt een siamees.
En dat zullen we weten ook.Hier geen rustig bedeesd wachten bij een etensbakje.Nee Hier word uit volle borst geschreeuwd om eten, en oh wat heeft zij een harde rauwe stem.En zij heeft geleerd om net als alle anderen in huis geen miauw te roepen maar het veel efficientere MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUMaaaa.
Als je haar hoort zou je me begrijpen.Dus wij allen vullen haar bakje de hele dag snel en vol, om maar van het helse geschreeuw af te komen.Zij heeft soms wat indentiteitsproblemen en probeert snel het hondenvoer op te eten, maar net als blaffen lukt dat haar niet echt, want die brokken zijn werkelijk een stuk groter en dan zit ze de rest van d e dag te blaffen om dat grote stuk weer uit haar keel te krijgen...
Lief is zij wel, zij geeft slechts zachte bijtjes als peuterzoon haar te lang ondersteboven rondsjouwt, waarbij wel zijn ego, maar niet zijn tere kinderhuidje geraakt word.

3 opmerkingen:

 1. Wel een mooi beestje :-). Bij ons zijn er 2 die mauwen en al aan komen racen als ze de koelkast horen. Meneer nummer 3 is al ouder en gaat dan bij zn bakje zitten, wachten totdat er iemand komt ;-)! Leuk geschreven trouwens! Moest er wel om lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dit is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Mooi opgeschreven, leuk..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een van de mooiste poezenrassen....is mijn mening!
  Leuk stukje!!!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

bullet journal, wat en waarom en hoe ik het doe

Al vele jaren werk ik/wij met een weekmenu, gewoon omdat dat in ons geval nu eenmaal handiger was/is. Zelf werk in onregelmatige diensten e...