uit den oude doos

Ook wel wie wat bewaart heeft nog wat.Voor mijn oudste bijna 15( nog 3 nachtjes) breide of is het bree, mijn moeder deze trui.Heerlijk dik en warm en na de eerste hagels vandaag mag het.De wintertruien kunnen weer aan :-) Foto van oudste met trui is nog van het predigitale tijdperk dus heel heel ver weg in een van de 6 dozen met foto's ( losse ja) en ook wat fotoboeken :-) Als ik hem vind zal ik hem delen.

Reacties

  1. Hai Syl,
    Ik herken deze trui nog heel goed van Job dat hij klein was als het goed is hebben wij ook nog die foto als ik hem vind zal ik hem zeker copieren en krijg je hem zeker grappig hoor.
    groetjes van de fam. de Haan junior

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh hoe schattig is dit, laat het maar fijn gaan hagelen en sneeuwen, dan kan hij deze trui mooi aan! Bedankt voor je reactie op mijn blog en ik heb je link toegevoegd zodat ik meteen kan zien wanneer je weer iets leuks, liefs of herkenbaars schrijft, groet Roelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh...wat leuk!!
    Eigenlijk gek dat er nu zo weinig meer gebreid word...jammer ook, want de zelf gebreide truien zijn zo heerlijk warm en aangenaam en meestal mooier dan in een winkel gekocht.
    Dit truitje is super! Helemaal omdat broer hem ook heeft gedragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi Syl,

    Ben een beetje laat, maar kun je het recept van je broodtaart nog even op de site zetten?
    Het ziet er zo lekker uit en kan nergens anders
    een recept vinden dat er zo lekker uit ziet.
    Dank je.
    AnneMarie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk