oud


Uren vliegen als een stiekumme scheet voorbij.Mijn kinderen groeien als de spreekwoordelijke kool.Mijn puber is vanmorgen in eens een kop groter dan ik zelf ben, mijn elfje is op weg om een klein heksje te worden,een echt klein vrouwtje in wording, mijn kleine peuter met zijn koddige lijf en korte beentjes word elke dag een beetje zelfstandiger en doet van alles zelf, of wilt dat in ieder geval :-) mijn kleine beepje is ook al niet echt piep meer en kijkt met haar vriendelijke snuitje zo goedlachs en open de wereld in.Mijn jonge student/vriendje is getransformeerd in brave getrouwde huisvader met brave baan.

Grutjes wat zou er met mijzelf gebeurd zijn?... slik ook zoiets natuurlijk.

Reacties

  1. Mooie collage van dat wat je rijk en grijs maakt en jong houdt ;-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke collage !! En wat gaat het allemaal hard hè, veel te hard...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaat het snel....ik herinner me de dagen nog dat Ruub op zijn kont door het huis schoof. Leuke collage en ik vind vooral de foto met slapende puberzoon en het lieve kleine baby'tje erg mooi :-)!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhhhhh...wat lijkt kleine broer op grote broer....

    Goeie vraag....wat zou er met jou gebeurd zijn....dat vraag ik mezelf ook wel eens af...je ziet alles om je heen veranderen en groter groeien....en in mijn beleving verander ik niet...maar dat zal ongetwijfeld ook gebeuren......

    Misschien moet je je lief eens vragen...wat HIJ ziet.....en wel ff hier neerzetten hoor.....;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk