vrijdag 30 oktober 2009

op zoek naar de juiste formule

Nu mopper en blog ik hier vaak over mijn puber, waarbij ik dan vaak vooral over zijn duistere kanten blog, omdat die mijzelf namelijk ook wel zo diep raken.En ik met verbazing het produkt puber in mijn huis bekijk, dat dan vooral op die momenten zo bijna onherkenbaar kan zijn.Dan vraag ik me vaak af wie is dit,wat is dit en hoe krijgen we het zo snel mogelijk( het liefst) weer een beetje normaal.Dan surf ik soms wat het net af en kom dan bv diverse sites tegen die je een soort van visoliecapsules aanprijzen met gegarandeerde bladiebladiebla..... ergens anders zweren ze dan weer bij een suikervrij dieet,zonder kleurstoffen,therapie,melatoniene slaaptabletten,loslaten,vasthouden en weet ik wat al niet.... het maakt je wel aan het twijfelen.Doe ik het wel goed.
Maar dan, als een blad aan een boom slaat hij/zijn humeur zomaar weer om en is hij het zonnetje in huis, behulpzaam met alles( behalve poepluiers verschonen daar gaat ie werkelijk van over zn nek),kun je weer goed met hem praten over alles, gaat ie zomaar uit zichzelf bij oma en opa langs voor een kletspraatje,loopt ie als ie al op de fiets zit om weg te gaan opeens weer naar binnen , want hij heeft de kleine babyzus nog niet geknuffeld en jaaa dat kan natuurlijk niet he :-) met een BIG SMILE gaat hij dan weer opnieuw weg.De dag tegemoet.
Dan ben ik weer helemaal verliefd op hem, mijn lieve puber, wat een leuke jongen :-) .

3 opmerkingen:

  1. En gelukkig hebben ze niet alleen een "duistere kant" anders hadden we ze allang op marktplaats gezet ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihihi zou iemand hem dan willen hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tsja...puber of niet....het ware karakter komt gelukkig toch nog steeds tevoorschijn. Want een puber van 14 jaar die speciaal terug komt om zijn babyzusje te knuffelen moet toch wel een dijk van een kerel worden!!!

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...