het werkt beter met een lijst?

Nu eerst een heerlijk kopje thee voor mijzelf ( of meer) 30 min
Daarna wat troepjes opruimen op de begane grond, ook wel woonkamer genoemd 10 min
Dan mag ik mijn zetjes doen op "mijn" spelletjessite (www.littlegolem.net) tuurned based dus lekker makkelijk, op de tijd dat het mij uitkomt doe ik zetjes en dan is de ander weer aan de beurt.. een echte aanrader voor de persoon die graag iets van een spelletje doet (om de hersenen soepel en scherp te houden ;-) ) ik doe alle spelletjes van mn lijst dus soms 50 zetjes soms 5 net hoeveel spelletjes ik speel.( aanmelden en meedoen is op deze site gewoon gratis)
Dan is het vast weer tijd om te lunchen met de kids en dan ruimen we de boel weer op en slingeren er een paar hun bedje in en dan heb ik even tijd om echt wat te doen of eventueel een dutje als het een drukke nacht was geweest.... poeee nee hoor ik heb er nu al geen zin meer in en ik ben nog maar halverwege de lijst, ik kap met die rotlijst ( kost me nu al meer tijd dan als ik het ff uit mn hoofd gedaan had brrrrr rot lijst)

Reacties

  1. Hahahaha en die lijstjes zijn zo handig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ;-), had jij toevallig de lijst bij Teunie gelezen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben soms ook van de lijstjes. Maar meer ter herinnering. Dat minuten bijhouden is inderdaad wel onzin. Daar kom ik toch nooit aan...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk