zondag 19 juli 2009

bios

Wij zijn als gezin eigenlijk wel een beetje filmverslaafden, vinden van alles leuk en kijken graag een goede film ( en ook wel eens een slechte, want wat is goed?een film of boek waarin flink gemoord word noemen wij in de fam ook wel een slecht boek...Van wege alle slechte nare dingen die erin gebeuren, terwijl het wel een heel goed leesbaar en spannend boek kan zijn,... heel verwarrend voor nieuwkomers in ons gezin...)
Zaterdagavond met twee oudsten en manlief naar de film geweest, de nieuwste Harry Potter moest dat natuurlijk worden.En zo lief en grappig luchtig als de week ervoor ice age 3 was en waar puber elfje en ik ook enorm van hebben genoten, zo enorm was de Harry Potter deze week.
De meningen over de film liepen wel een beetje uiteen, de een vond dat er wat te veel over verliefdheden inzat,( manlief) de puber vond er iets te weinig spanning in( behalve op het einde) maar elfje en ik, wij vonden hem gewoon leuk en een absolute aanrader behalve die ene enge scene waarbij de hele zaal een halve meter in de lucht sprong van schrik.( het babytje in mijn buik incluis)
maar zoals altijd was het gewoon weer jammer dat het over was we hadden nog wel veeeeel langer willen doorkijken.

2 opmerkingen:

 1. Me too! Wij zijn gisteravond geweest en opeens was de film zo maar afgelopen ... . Ik had absoluut niet het idee al 170 minuten verder te zijn, zo ingespannen had ik zitten kijken.

  Alles goed met de laatste loodjes?

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi hoi!

  Wat spannend! Als 'ervaringsdeskundige' kan ik zeggen dat een keizersnede goed te doen is. Mijn beide jongens zijn via een keizersnede geboren: oudste via een spoedkeizersnede en jongste net als bij jou gepland (met datum en al ;-), op mijn verjaardag!). Succes met jullie dwarsliggertje ... . Ik hou je blog goed in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Hier groeit mijn sla

  Omdat het zelf kweken van wat groentjes altijd leuk en lekker is, kocht ik bij de ace-tijon een grappige kleine kas(10 euries voor wie ...