vrijdag 19 juni 2009

niet weg te krijgen

Grr mijn grote puberzoon(14 jaar) is des morgens niet weg te krijgen.Tenminste niet naar school.
Naar zijn werk lukt het hem wel op tijd het huis te verlaten EN op tijd daar aan te komen.
Maar op alle andere dagen van de week leeft hij met een heel andere tijdsnotatie/zone.Daar duren zijn minuten uren en worden de kilometers die hij naar school moet fietsen minuten en zo gaat hij elke dag te laat weg van huis om op tijd op school te komen, wat hem weer een eervolle vermelding opleverde op "de zwarte lijst".Ook weet hij altijdnog iets op het laatste moment niet te vergeten, wat natuurlijk weer opgezocht moet worden en wederom stromt hij dan de trap op naar zijn zolderkamer om het onmisbare item te zoeken, en passant word er een stop gemaakt in de badkamer en word de rest van de pot gel ook nog in het haar gesmeerd, toch nog een ander t-shirt aan getrokken, de oude vind een enigzins vochtige en treurige afgedankte plek op de vloer van de badkamer, zeg maar 10 cm naast de wasmand..... En zo snoept hij er nog wat minuten af des morgens om op tijd weg te kunnen gaan.
En hij blijft relaxed...... als enige
GRRRRRRR

2 opmerkingen:

  1. Haha! Ik heb een dochter van 15, zoon van 12 en nog wat kleiner grut, maar dit is heel erg herkenbaar hoor! Gelukkig gaat mijn dochter altijd een stuk of vier vriendinnen bij langs en gaan ze samen naar school, dus moet ze wel op tijd zijn, maar anders... 'mam, wil je even een staart maken (in het haar)' is een veel gehoorde kreet om kwart voor acht (ze had al vijf minuten weg moeten zijn...)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier moeten ze een trein halen ., misschien dat dat scheelt ;-)
    Ze zijn zo goed als altijd gewoon op tijd ;-) Gelukkig .......................................................

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...