woensdag 27 mei 2009

brief aan mijn voeten


Net als mijn zusje Alice in wonderland denk ik er hard over om maar brieven aan mijn voeten te sturen, want ik heb ze niet meer in beeld.(bol en zwanger als ik ben )Aan mijn linkervoet:
Lieve onderdaan hoe gaat het ermee, ben je net als ikzelf vandaag ook zo moe en bezweet geworden van het harde werken?Ik zal je zo in een heerlijk comfortabel schoentje persen, want je lijkt me enigzins opgezet( net als ikzelf) of mijn schoenen lijden massaal aan krimpziektes.
Aan mijn rechtervoet:
Ik doe je ook de hartelijke groeten en bedank je voor de ondersteuning van linkervoet.Ook jij hebt een heerlijk comfortabel schoentje verdiend. Dat samen met een verfrissend badje in koud ijswater ter afkoeling samen met je zus linkervoet, lijkt je dat geen heeerlijk idee?
Als bonus zal ik vanavond jullie nageltjes ( laten) voorzien van een nieuw laagje lak, die hippe nieuwe kleur van rimmel.(60 sec )( dat slaat dan weer niet op de tijd dat men nodig heeft om het erop te krijgen, maar slechts de droogtijd, wat in mijn optiek toch al niet van erg groot belang is)Groeten

het opperhoofd.

2 opmerkingen:

  1. Hoi, Kom voor het eerst op je blog maar ik snap iets niet, op de foto sta je met 4 kinderen maar je verwacht toch de 4e???
    Groetjes Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. whahahaha de meest linkse is mijn hubbie

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...