Resten

Sinds vrijdag eten we resten, arme wij...
Vrijdag: werd dat BBQ aan met de overgebleven piepertjes, in een gietijzeren pan, op de bbq, met jonge uien in halve maantjes, snel gemaakt brooddeegje voor pita-achtige broodjes van de bbq, was ook voor ons een experiment, maar dus goed gelukt. De rest roomkaas werd opgeleukt met een hele bos bieslook uit de tuin, heerluk!
En zelf gemaakte mini-hamburgertjes van een beetje gehakt wat nog in de vriezer lag. Met nog wat pindasaus uit de voorraad.
Aalbessen uit de tuin, versgeplukt, met een beetje suiker(OHNO suiker? jahwol suiker) .
De buikjes rond.
Zaterdag: werd het overgebleven kippensoep van donderdag. Met oud brood geroosterd.
Zondag: vriezer voer, zelf had ik een ovenschotel rest van kool een dat was wel wat winters op deze warme dagen, maar de smaak was nog steeds gewoon echt prima. 
Wat de rest thuis aten weet ik niet, er was nog vega lasange, vega chili sin carne, groenten en rijst prutje, en ik maakte ook nog een heerlijke bladerdeeghap, want die vond ik ook in de vriezer.
Samen met de tomaatjes, uien, restje groene olijven, op die lap bladerdeeg die ik eerst insmeerde met een dunne laag griekse yoghurt, want crème fraise had ik niet meer. Oh en wat kaas er overheen, meer hoeft het niet te wezen toch?
 
Maar vandaag, ja vandaag moet ik dan toch echt wel boodschappen gaan doen.

Reacties

  1. Vandaag verzamelde ik ook wat restjes bij elkaar. Wat had jij veel restjes! Maar ja, op een gegeven moment dan moet er ook weer nieuwe aanvoer komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet die pizza er verrukkelijk uit zeg! Ik zou die zo wel willen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk