woensdag 30 mei 2018

Summertime, when the living is easy.....Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtigheid goed zat. Ik geraak nog net niet in een winterdepressie. alhoewel ik er soms dicht tegenaan zit, denk ik, zo voelt het dan toch altijd wel, en het lijkt wel naarmate ik ouder word(gelukkig maar dat ik ouder word, stel je voor dat je niet ouder word? dan ga/ben je dus dood?) maar naar ik ouder word heb ik er meer last van.
Maar het is gewoon zo dat alles gemakkelijker gaat als het warm(er) is, de dagen lang, en de natuur staat te bloeien.
De was buiten hangen, opruimen, en alle andere dagelijkse dingen als opstaan gaat bij mij echt gemakkelijker als het al licht is buiten.
Ik vind alles dan ook mooier, de planten, de mensen en de omgeving, levendiger, en dat komt heus niet (alleen) door mijn roze zonnebril.4 opmerkingen:

  1. ik ook,ik ben ook echt een zomer mens,die winters duren zooo lang,maar deze hitte van afgelopen dagen,(en nog)sloopt mij ook heel erg,ik kan niet tegen die hitten,ach het is nooit goed bij mij,haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je zo opknapt van zonnige tijden. Wat dat betreft werkt het weer op het moment ook goed mee.

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Wildbiblioneren

  Bij ons in de buurt loop ik al maanden langs een minibieb, superleuk natuurlijk, en eerlijk gezegd had ik er als eens ingekeken, ma...