donderdag 27 juli 2017

Die jongentjes he? die nooit zichzelf mogen zijn

Ook ik, nee zelfs ik, kon er niet omheen, langs diverse wegen kwam hij op mijn digitale pad, die reclame van SIRE KLIK waar allerlei hooggeleerden uitleggen dat jongens graag ehm tja gewoon graag jongensdingen doen.
Dan den ik DUHUUUU dat had iedere moeder ook kunnen vertellen hoor, ik hoor niks nieuws zeg maar ...
Daarbij dacht ik nog meer hoor, dat het rustig meevalt, laat sire eens  mijn gewone jongetje eens onder de loep houden......en serieus, na dat filmpje denk ik dan, dat ze dan opgelucht adem halen, of acuut grijze haren krijgen.....net als ik, en er nooit meer een rustige nachtrust van hebben;-)
Denkend aan die keren dat hij nat, want gevallen in sloot/zee/zwembad, vies, 2 gebroken armen, gat in de broek etc etc thuis kwam.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb er drie overleefd en ga straks gauw m'n haar weer verven!! Oh en de jongens zijn best goed terecht gekomen ondanks, de sloot in fietsen, erg dronken thuiskomen, vierkanteschoolroosters en gesprekje met leerplichtambtenaar(en al die dingen die ik gelukkig niet weet)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb er 5 en al drie groten,en die zijn ook goed terecht gekomen,ze zijn gewoon lekker jongetjes geweest.

    BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Summertime, when the living is easy.....

Zodra de dagen lengen, en de zonnekracht weer toeneemt, leef ik op. Ik ben zeker aan het einde, die winter, kou, donkerte, regenachtighe...