vrijdag 15 juli 2016

Bijna vrij

De jongsten gaan nog een half dagje naar school vraag me niet waarom, ze doen deze hele week al niks zinnigs meer.
Maar eerlijk gezegd zijn ze ook al zeker 2 weken niet meer naar school te krijgen, geen zin, moe, zeurpiepen, om alles dan ook he...
En dan moet er nog van alles, overvliegen naar de volgende groep, waar ik t nut werkelijk niet van inzie, want ze hebben dezelfde juffen enzo.....dagvulling? En dr was juffendag, dat was erg leuk, verkleed op school komen (tuurlijk) en hele dag leuke dingetjes doen. Dan gingen ze nog een dagje naar de speeltuin hier in de buurt, ook leuk, dr word gepoetst op school en opgeruimd ook lekker, daar mogen ze bij helpen, ennnnn bij alles mogen de ouders natuurlijk ook helpen....yep....
Zelf moet ik ook nog dit weekeinde werken en ben dan vrij, de manlief sluit zich daar de week erna bij aan.
We hebben naar mijn idee nog nooit zo laat in het jaar vakantie gehad en ik moet eerlijk zeggen, misschien draagt het uitblijven van persisterend zomerweer ook wel bij aan dat gevoel.
Sowieso vraag ik me bijna daaglijks af waar blijft die zomer?

Dus, ja, ik ben blij als we straks een paar weekjes vrij zijn en even helemaal los kunnen komen van alle alledaagse beslommeringen, en lekker een beetje kunnen rondlummelen.
Zelf heb ik een heerlijke stapel boeken, die ik allemaal uit wil lezen, en het vakantieboek van flow lonkt al  een week naar me vanaf die stapel, maar die mag ik pas inkijken als ik echt vrij ben. Nog even wachten dus.
Ook probeer ik in de eerste vrije week een kleine opruimsessie te houden door mijn kledingkast, want dat is ongemerkt een vreselijke bende geworden.En onderwijl pak ik dan vast mijn koffertje in voor de vakantie.

We gaan wel een weekje weg, maar die overgebleven tijd, wat doen we daarin? Nou, we maken altijd met de kids een lange, lange, lange lijst, met allerlei dingen die we maar kunnen verzinnen om te doen.
Die schrijven we op ons zwarte schoolbordgeverfde keukenmuur, en dat zijn dingen die we KUNNEN doen, niet moeten, aan een hoop dingen komen we vaak niet helemaal toe, omdat we andere dingen gewoon vaker doen bv :-) zoals gaan garnalenvissen, op t strand, hier heel dicht bij.

Iemand moet heel erg bijtrekken van die laatste drukke weken... 
het kleine hartelapje zit met de huilsporen (huilen om niks-sporen) op haar snoet een knipwerkje te doen. 

Labels:

5 reacties:

Blogger Jolanda zei...

Jullie ook laat vakantie dus. Ja en als de zon uitblijft die toch altijd energie geeft... hoewel erg heet ook naar is als je nog school hebt. Straks lekker bijtanken dan, succes met je lijst en fijne vakantie!

15 juli 2016 om 16:47  
Blogger LegeZakkenVrouw zei...

Wauw, wat krijgt die kleine een knap snuitje.

16 juli 2016 om 06:45  
Blogger LegeZakkenVrouw zei...

Wauw, wat krijgt die kleine een knap snuitje.

16 juli 2016 om 06:49  
Anonymous kliefje zei...

Wat is ze groot geworden ineens!! Wow.
Goeie vakantie jullie. Geniet!

16 juli 2016 om 10:49  
Blogger Mrs. T. zei...

Fijne vakantie.
En wat een mooi meisje!

16 juli 2016 om 16:15  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage