donderdag 30 juni 2016

Keuzestress?

Zo voor de zomervakantie begint het ook bij ons wel weer te kriebelen, wat gaan we doen deze zomer?
Nu gaan opeens mijn grote kinders niet mee, de een kan geen vrij krijgen in onze periode, en de ander ook niet, tenminste ze heeft 3 bijbaantjes, en ze wil flink verdienen, omdat ze de rest van het jaar natuurlijk op school zit en dan  dr tijd ook voor de opleiding nodig heeft.
Dat maakt het makkelijker, zou je denken he? Hoeven we met minder wensen rekening te houden.
Das waar, maar ik ben altijd nog bezorgd om iedereen....
Dus graag blijf ik (op afstand) in de buurt.
Maar dan, het weer......hier in Nederland, de laatste dagen, ik krijg serieus bijna een herfstig gevoel, de regen, de wind, die hagelbuien.....
Maar ver rijden vind ik,.....zo ver, zeg maar, met 2 grote reuzekinders thuis.
En daarbij ben ik sowieso iemand die enorm kan wikken en wegen en maar moeilijk een besluit kan nemen. Maar.....het is gelukt! We zijn eruit!
We gaan naar Frankrijk, lekker hopelijk de zon opzoeken. Ergens aan de kust, ik kan me er nu al op verheugen, en op een camping, waar helemaal niets te doen is, nouja dr is wel een openlucht zwembad en een speeltuintje. JIHaaaaa....meer heb je niet nodig, nu al zin in!

Labels:

8 reacties:

Blogger Keekie zei...

Lijkt me ook lastig! Mag ik vragen welke camping het is? Want Franse kust, weinig te doen maar wel een zwembad/speeltuintje, dat spreekt ons ook erg aan! Niet dit jaar overigens, want ons vierde wondertje is net geboren :)

30 juni 2016 om 16:21  
Blogger Mammalien zei...

Lijkt me spannend ja, twee kinderen thuis. Al zijn ze groot...

30 juni 2016 om 17:08  
Blogger Mrs. T. zei...

Lekker vooruitzicht.

30 juni 2016 om 22:48  
Blogger Jo en joh zei...

Los laten is lastig maar ze redden het ook zonder jou. Lekker genieten aan de kust en inderdaad dat is genoeg voor kleine kinderen. Ik blaas de zon die kant op!

1 juli 2016 om 08:45  
Blogger Vlierbloesem zei...

Ik heb dat ook, oudste gaat niet meer mee en was zelf ook niet helemaal goed dit voorjaar. Wij gaan naar Duitsland 10 dagen naar Beieren niet te lang niet te kort ;-) Deze winter gaan we naar Zweden en dat kost ook een boel geld. ;-0

1 juli 2016 om 08:49  
Blogger Nicole orriëns zei...

Ik snap helemaal dat je niet te ver weg wilt van je grote kinderen. Fijn dat je een goede oplossing hebt gevonden.

Huisvlijt

1 juli 2016 om 10:37  
Blogger huis tjokvol zei...

heerlijk,lekker genieten,hier gaan al drie jaar jaar de twee groten niet mee,went echt wel en zij vermaken zich prima zonder jullie,genieten hoor en niet veel zorgen maken,(haha zeg ik,ik maak mij ook altijd zorgen om ze)

3 juli 2016 om 19:30  
Blogger Joolzz zei...

Heerlijk!! Gek is dat, hè, als ineens een paar kinderen niet meer meegaan..? Bij ons ging dat gelukkig geleidelijk, maar toen jongste na twee jaar als 'enig kind' meegaan plots ook niet meer meewilde, was dat best even slikken. Nu zijn we alweer vier jaar verder en genieten ons suf van vakantie met z'n tweetjes! Nou ja, en de hondjes dan... :-D

4 juli 2016 om 10:53  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage