maandag 25 april 2016

Geen vrij

Onze 2 jongsten moeten vandaag en morgen, gewoon naar school.....Nouja gewoon?? ze hebben schoolreis, wat zich dit jaar ontpopt heeft toch schoolkamp, een nachtje op school slapen.
En natuurlijk doen ze vandaag allerlei leuke dingen, en morgen ook.
En dus liepen we vanmorgen bepakt en bezakt naar school, waarbij ik mij verbaasde dat er blijkbaar diverse kinderen hun slaapzak, slaapmat/luchtbed plus kussen in hun kleine gewone schoolrugtasje hadden.....of niet...
Sommigen waren het vergeten, nouja die kunnen vanmi alles rustig lang brengen lijkt mij, en sommigen durven/kunnen het niet, op school slapen. Das ook prima toch, het lijkt me dat het vooral leuk moet blijven.
Zelf vind ik het niet zo "nodig" logeren op school....ik weet namelijk al, hoe ik ze morgen terug thuis krijg. Kapot moe, en dus ehm bij thuiskomst nogal sjaggie en kwaadaardig, daardoor.
Daarbij vind ik groep 3 en 4tjes best nog klein.
Tel daarbij op dat ik buiten mijn eigen 2 draakjes ook de 2 monsters van mn vriendin meeneem om 12 uur, om op te passen.....
Ik heb groten plannen, eerst als ik alle kids en alle spullen thuis heb....geef ik ze eten, dan was ik van plan een filmmiddagje te plannen. Met dekentjes op de bank.
Zullen we eens zien wie dan zn ogen nog open kan houden?

6 reacties:

Blogger Sandra zei...

Ons jongens zijn op weekend geweest met de jeugdbeweging en ja. Ik heb ze doodmoe terug gekregen, maar 't was wel heel leuk geweest :-). En inderdaad waren ze snel prikkelbaar. Eén viel dan weer in slaap op de WC.

25 april 2016 om 10:42  
Blogger Jo en joh zei...

Mooi gezegd en helemaal waar. Toch wel spannend voor de kinderen. En zit er niet iets meer achter zoals kindjes die niet durven te prikkelen?

25 april 2016 om 19:06  
Anonymous kliefje zei...

Bij Jill op school deden ze alleen maar aan kamp, hadden ze geen scholreisjes. Groep 1 en 2 één nachtje, 3 en 4 twee etc. Vond het altijd wel heel leuk. En zij ook. Niet geheel onbelangrijk ;)
Jij succes morgen met je oververmoeide kids!

25 april 2016 om 19:06  
Blogger Joolzz zei...

Hihihi, dat wordt een rustig middagje voor jou, denk ik! #slapendopdebank

26 april 2016 om 09:34  
Blogger Trudy zei...

Lekker moe, scheelt toch voor jou ;)

30 april 2016 om 17:01  
Blogger huis tjokvol zei...

Echt? Op school slapen en dan groep 3 ? Nog nooit gehoord, is best pittig inderdaad,ik ben benieuwd hoe ze het hebben gehad.

1 mei 2016 om 17:59  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage