dinsdag 29 maart 2016

Niet geschreven

Nou de laatste tijd heb je niet veel geschreven op je blog, bromde mijn schoonvader tijdens de pasen tegen me.
Hm nou enerzijds niet waar, want ik had wel degelijk diverse malen een blogje geschreven, maar dan .....zag ik de nieuwsflitsen over de meest vreselijke dingen, aanslagen, terroristen, kapingen, hongersnood in Jemen, kinderen die daar ook enorm de dupe van zijn, stom referendum, waar ik het nut niet van inzie. Het is door die luitjes van g. eenstijl bedacht een aangezwengeld, en daarbij alleen een signaal wat je afgeeft, want (gelukkig) beslist de door onszelf gekozen regering er uiteindelijk over, wat de bevolking ook zegt
Dan weer toestanden over dolfijnen, die het in hun park niet dol fijn hebben, en weet-ik-wat daar nog meer gebeurde. Maar  wat bijvoorbeeld met die koeien dan?? die worden ook allemaal kunstmatig ge├»nsemineerd en die stier andersom zeg maar, waarom zijn die paar dolfijnen dan zieliger???? Denk ik dan....
En die veelheid aan rare, enge en verdrietige dingen maakt dan dat ik mijn eigen geschreven blogje opeens superstom vind, en dan delete ik hem weer.
Oh en dat gedoe met zomertijd vind ik ook al jaren waanzinnig stom gedoe.

Labels:

9 reacties:

Blogger Jo en joh zei...

Mooi gezegd van dat referendum en ook nog eens waar.

29 maart 2016 om 15:28  
Blogger Sandra zei...

Tsja die zomertijd. Ik ben er ook niet blij, ben weer 2 weken van slag tot m'n ritme zich heeft aangepast.

29 maart 2016 om 17:13  
Anonymous Mrs. T. zei...

Wel even lekker je hart gelucht geloof ik. ;-)

29 maart 2016 om 21:49  
Anonymous Anoniem zei...

Zo dus. Eens. Soms lijkt overal wel iets mis mee. Ben daarom gestopt met nieuws lezen en kijken maar soms komt er nog wel eens wat binnen. Mensen.... wees eens lief tegen elkaar! Eigenlijk willen we toch allemaal het zelfde. Genoeg te eten, een huisje, een veilige toekomst voor onze kinderen... Niet heel veel meer.

29 maart 2016 om 23:24  
Blogger LegeZakkenVrouw zei...

Ja, dat houdt mij ook wel tegen om te schrijven over microleed in huis en omgeving.

30 maart 2016 om 06:18  
Blogger LegeZakkenVrouw zei...

Ja, dat houdt mij ook wel tegen om te schrijven over microleed in huis en omgeving.

30 maart 2016 om 06:19  
Blogger Mevrouw Williams zei...

Ik herken dat wel, maar aan de andere kant bedenk maar zo, veel mensen vinden het maar wat leuk om over de dingen van alledag te lezen. Zoals ik ;-)

30 maart 2016 om 08:50  
Blogger Anita Willems zei...

Ik herken dat wel. Ik heb vaak even tijd nodig om mijn blogjes te vormen tot wat ik in mijn hoofd heb. En als ik ze dan klaar heb, blijkt er wat gebeurd te zijn in de wereld. Bij de tijd ben ik daarmee meestal niet. Zolang mijn berichten maar niet ongepast zijn, met het zicht op actualiteiten, dan vind ik het goed.

En die zomertijd....och ik krijg er elk jaar een grotere hekel aan. Ik tekende een petitie https://petities.nl/petitions/stop-de-zomertijd

30 maart 2016 om 11:42  
Blogger Sandra zei...

Ik vind het leuk om je te lezen. Nu toch al heel wat jaartjes. En in vergelijking met het leed in de wereld lijken onze stukjes inderdaad nutteloos en een hoop zever.
Maar voor ons is het soms gewoon fijn om wat neer te kunnen pennen en nog fijner is het wanneer er mensen zijn die het ook lezen en je even een berichtje sturen vind ik. Zelf wil ik niemand inspireren of een fantastische blog maken met perfecte mooie teksten en schitterend foto's want dat kan ik niet en wil ik ook niet.
Het is jouw blog en die is goed zoals hij is (en dat is de mijne ook).
Soms heb ik ook momenten dat ik minder goesting in bloggen heb, maar ik merk dat het toch weer terug komt.
O. En ik heb ook wel wat verwijderde blogs want af en toe schrijf ik net iets te emotioneel :-).

30 maart 2016 om 12:26  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage