vrijdag 4 september 2015

Miskoop

Ik kocht een paar maanden geleden een nieuwe "werktas", ik heb voor mijn werk het liefst een ruime stevige tas, waarin ik veel ruimte heb voor bv mijn eten mee te nemen, en ook een kleine toilettas, of anders mijn toiletspullen los in de tas. Als mede mijn opschrijfboekje, en naslagboekje, pennen, portemonnee en pakje kauwgum, zakdoekjes, lippenbalsem, handcrème, en dan nog t liefst iets ruimte over voor wat extra's.
Dus ik kocht er een, niet de duurste, maar ook zeker niet de goedkoopste, en tot mijn teleurstelling ging de voering echt, heel snel stuk. En dat haat ik echt vreselijk, je spullen worden onvindbaar, kruipen onder de voering in te krappe hoekjes GRRRR 
Duhuuus, ik moest weer een nieuwe, maar in mn hoofd plopte opeens iets als duurzaam en niet belasten etc etc op, dus ik ging op zoek en vond van het mooie merk landleder een biologisch gelooide lederen tas, echt leer, dus, ik dacht, goed voor tientallen jaren draagplezier.
Echt een hele mooierd vind ik het, de foto laat door het slechte herfstige licht niet echt helemaal zien hoe mooi en degelijk hij is, het is zwaar dik leer.
Maar....ik kan er niet mee worden, hij voegt me niet. Ik vind hem niet fijn, eigenlijk leeg al (te) zwaar, en ehm de vorm, de spullen zitten er niet zo lekker in als mn oude tas, oh en, nog wat, hij is niet LEUK, en ik houd zo van "leuke"tassen, zoals bv prettyhotandtempting KLIK die dus.... (die ik 5 jaar geleden op mp scoorde en waar ik nog steeds complimentjes over krijg als ik hem draag, maar das dus niet mn werktas, dat is mn thuis/moedertas).
Ik probeer hem nu gewoon mee te zeulen als een blok aan mijn been te gaan gebruiken, wellicht went het. Ohjah en op marktplaats zetten, heb ik al gedaan en wat ze daar boden voor een deze tas was zo om te huilen.

Labels:

9 reacties:

Blogger Sandra zei...

Een tas moet ook passen :-). Dat gevoel heb ik ook.

4 september 2015 om 10:09  
Blogger Crafts 'n' Skills zei...

Helemaal met jullie eens! Een tas moet echt passen

4 september 2015 om 10:43  
Blogger Miss Milla at Home zei...

Hij is wel mooi vind ik hoor... maar ik begrijp wat je bedoelt.

4 september 2015 om 10:56  
Blogger Sjaantje zei...

Jammer dat je het er niet mee kan worden . Het is wel een mooie !

4 september 2015 om 12:07  
Blogger Inge zei...

Tas naar mijn hart, maar: vreselijk om spulletjes in terug te vinden. Ik weet het, ik had namelijk een soortgelijk exemplaar in gebruik, nu heb ik heel bewust een kleine(re) tas uitgezocht waar precies in past wat ik bij me moet hebben, en niks meer. Vaak denk ik met heimwee terug aan die grotere tas .....

4 september 2015 om 13:28  
Blogger huis tjokvol zei...

hij is echt heel mooi,maar inderdaar,een tas moet echt bij je passen,had ik ook,een tas gekocht maar was gewoon geen fijne tas ggrr,nu een hele mooie rugtas en die is erg fijn en ben er super blij mee.

4 september 2015 om 14:38  
Blogger Jen zei...

Oh zo herkenbaar. In het verleden probeerde ik altijd goedkoop uit te zijn met een tas die het net niet was. Nu voor het werk een cowboysbag en een zelfde in een maatje kleiner en andere kleur voor buiten het werk. En daarnaast nog een klein handig tasje voor als ik alleen mijn portemonee, telefoon en pakje zakdoekjes mee hoef (bv met het boodschappen doen).

groetjes Jen

4 september 2015 om 15:03  
Anonymous Anoniem zei...

Heb hier prachtige leren tassen staan, maar die zijn veel te zwaar. Ik koop mijn tassen bij Primark. Betaalbaar, ruim en niet te zwaar. Ik moet nl. Altijd van alles bij me hebben.

5 september 2015 om 08:41  
Blogger Nicole orriëns zei...

Een tas die leeg al zwaar is vind ik ook niet fijn. Soms 'klikt' het gewoon niet met een tas ; )

Je kunt hem eventueel weggeven in een winactie op je blog misschien?

Huisvlijt

5 september 2015 om 12:59  

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage