maandag 4 mei 2015

Vrij..JIHAAA

Afgelopen week dronken we veel van deze heerlijke slaapthee, ook de grote kinderen komen daar graag voor naar beneden, als ik ze app dat ik het aan het zetten ben. Na mijn late dienst als ik nog even bij zit te trekken en na zit te mijmeren, zo rond middernacht. 
Maar vandaag/deze week hebben we dan eindelijk ook vrij, de kleintjes hebben 1 week vakantie, sommige andere basisscholen in de buurt hebben er al een week op zitten, die bofkonten hadden er 2 vrij, net als het voortgezet onderwijs.
En zoals het gaat, de jongsten waren om 6:15 wakker en er al helemaal klaar voor.
Mijn huis word weer overgenomen.....
Huttenten bouwen op de bank, daarin je ontbijtje eten en ondertussen een spelletje spelen, het kan allemaal als we vrij zijn!
  

6 opmerkingen:

 1. Gezellig zo. Hier zijn ze er ook zo vroeg bij. Echt, dat zijn geen tijden meer zeg! ;)
  Die deken hebben wij ook. Lekker zacht <3
  Fijne vakantie nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hè! Ik geniet zo van de vakanties! Hier hebben de kleintjes 2 weken (dit is de 1e week) en het VO 1 week (ook deze week) maar volgende week hebben ze do en vrij ook vrij. Lekker mengelmoesje dus *zucht* Fijne vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha,hier is vanmorgen ook een hut gebouwd,maar dan onder de tafel en ook daar hebben hun hun broodje gegeten,nu zijn ze lekker buiten aan het spelen.
  wij hebben ook 1 week.

  fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Het huis wordt overgenomen,' dat vat het goed samen! Fijne vakantie gewenst!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is die thee echt lekker????? Serieus?

  BeantwoordenVerwijderen

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

het geluk dat rode klompjes heet

Soms heb ik wel eens van die vreemd soort geluksmomentjes. Zoals bv het moment, waarop ik mijn nieuwe (op etsy bestelde handmade) cloggs aa...