3 tinten rood

Drie kleurige biet, mooier vind je het (bijna) toch niet? 
Gekookt en geschild, dan grof gehakseld (in mijn tupperhakselaar, geweldig ding, zonder stekker) .
Uien in grove halve ringen, lekker gebakken met wat zout en peper. 
Hussel het al dan niet naar wens en smaak met appelstukken, en stamp het wat door elkaar. 
Vegetarisch eten we het met blokjes (feta) kaas verkruimeld en de liefhebbers van vleesch met een lekker rundersausijsje. En de stamppotten eten hier bij het kaboutervolk ook nogal lekker en makkelijk weg, vooral als het er zo leuk van kleur uitziet ook nog.
Nee, de seizoensgroentes vervelen ons nog niet, zoveel mogelijkheden nog te gaan met dezelfde basis. 

Reacties

  1. mooie kleuren ja,maar bieten?nee ik hou niet van bieten,eet smakelijk en ook een fijn paas weekend

    gr yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker bieten! En mooi van kleur. Een fijn paasweekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker bieten! En mooi van kleur. Een fijn paasweekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker bieten! En mooi van kleur. Een fijn paasweekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lekker! Wat een mooie kleuren. Vrolijke paasdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kende alleen maar die donkerrode versie van bieten! Lekkere salade heb je er van gemaakt.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk