Scheidingsdekbed

 Sinds kort hebben we een nieuw dekbed, van de Jysk, wat een soort van goedkope versie van ikea lijkt, een beetje....ik kocht hem daar omdat een der kinderen ook een nieuwe nodig had (door het vele wassen was de vulling echt enorm dun geworden en t dekbed steenkoud) en dat dekbed zo heerlijk fluffie was en t kind aldoor lekker warm.

Het is een heerlijk dik en fluffie dekbed, en we namen een grotere maat, omdat de oude, bij het omdraaien in de slaap, de een nogal eens een stuk dekbed meesleurde, en de ander dan met de rug en billen buiten de deken koud lag te zijn.

Een lits jumeaux dus.
Dit nieuwe dekbed is echt heerlijk warm, het voelt alsof je onder een heerlijke lichte warme wolk ligt, zo licht en vooral, warm zelfs dat, de manlief en ik niet meer liggen te rillen, de eerste 10 minuten en warmte bij elkaar hoeven te zoeken, ondertussen dat smallere dekbed stevig vastgeklemd houdend.
Het is zelfs zo warm dat we liever NIET tegen elkaar aan liggen, zo heet worden we.
Volgens mijn man, de romanticus, is het dus een flop en hij noemt het het scheidingsdekbed. Hij wil graag het koude smalle en dunnige dekbed terug. 


Ps ik kreeg weer een stokje door daarover morgen meer! Zowel van appelfien als van gekwek, dames bedankt, ik doe natuurlijk weer zeker mee.

Reacties

Een reactie posten

leuk dat je even reageert! bedankt, ik ben dol op reacties!

Populaire posts van deze blog

Een fris begin

Ordelijk